Leg Djursjukskötare sökes till ett engagerat team i Skåne län

Information om tjänsten

Vi är ett privatägt Djursjukhus i Lund som erbjuder både basal och avancerad vård och omsorg till våra djurägare och deras djur. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanande miljö med hög kompetens inom olika veterinärmedicinska områden.

Vårt djursjukhus öppnades 1969 av familjen Lundberg, som fortfarande är ägare. Vi bedriver idag ett toppmodernt sjukhus med alla resurser för att ge kvalitativ vård för smådjur. Vi satsar mycket på både personlig samt gemensam kompetensutveckling, och vi tror att tydlighet, trygghet, kunskap och omsorg lägger grunden för en professionell vård samt en välorganiserad verksamhet. Vår utrustning är modern och det senaste tillskottet till maskinparken är en CT. Vi har intressanta och vårdkrävande patienter och vår operationsavdelning erbjuder avancerade mjukdels- och ortopediska ingrepp. Vi har även fördjupad kunskap inom odontologi samt en nybyggd välutrustad tandavdelning. Vi tar emot remitterade patienter från stora delar av Skåne.

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Vi tror att du redan har arbetat några år på klinik eller sjukhus och har erfarenhet av narkos. Du vill utvecklas vidare i din yrkesroll och värdesätter att vara en del av ett engagerat team med omsorg för varandra.

Anställningen är tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider varierande dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Nätter kan förekomma.
Har du frågor kring tjänsten kontakta sköterskechef Åsa Nugin 0707-22 81 91.
Ansökan skickas till asa.nugin@lundsdjursjukhus.se
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Lunds Djursjukhus

Hemsida: www.lundsdjursjukhus.se

För mer information kontakta

Namn: Åsa Nugin
Epost: asa.nugin@lundsdjursjukhus.se
Telefon: 0707 - 22 81 91
Kollektivavtal för tjänst: SLA kommunal
  Share: