Leg. djursjukskötare sökes till Solstadens smådjursklinik

Information om tjänsten

VI BEHÖVER BLI FLER – LEG.DJURSJUKSKÖTARE SÖKES TILL SOLSTADENS SMÅDJURSKLINIK

Som person är du positiv, flexibel och ansvarstagande. Vi tror också att du har hjärtat på rätt ställe och en god känsla för service, alltid med djurägare och djur i fokus.

På Solstadens Smådjursklinik tillämpar vi ett uppskattat faddersystem som innebär att du snabbt kommer in i ditt nya arbete och lär känna dina nya kollegor. Vi uppmuntrar till fortbildning för att du ska kunna utveckla dig i din yrkesroll. Utifrån din yrkesprofil och dina tidigare erfarenheter finns det även möjlighet till fördjupade arbetsuppgifter inom olika kompetensområden, med anpassad lönesättning.

Tjänsten är med schemalagda arbetstider, enbart vardagar. För eventuella frågor ber vi dig kontakta Maria Moberg SSK Chef. Maila ansökan samt cv till maria.moberg@solstaden.se.

Solstadens Smådjursklinik ligger i Karlstad i natursköna Värmland. Här finns alla möjligheter till en rik fritid.

Vid vår klinik erbjuder vi bland annat sjukvård, friskvård, rehab och hundsim. Kliniken har nyligen genomgått en omfattande utbyggnad och är väl utrustad med avancerad teknik. I verksamheten ingår även kliniker i Arvika och Kristinehamn. Vi driver även webbutiken Vetsstore.se

Arbetsgivare

Solstadens Smådjursklinik

Hemsida: solstadenssmadjursklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Maria Moberg
Epost: maria.moberg@solstaden.se
  Share: