Leg.djursjukskötare till Akut/IVA Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm i Västmanlands län

Information om tjänsten

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna.

Arbetsuppgifter
Vi behöver bli fler djursjukskötare på vår akutmottagning och intensivvårdsavdelning. Att arbeta som djursjukskötare på vår akutmottagning innebär att ta emot djur och djurägare när de söker akut vård hos oss. I arbetet kommer du att få triagera patienterna och prioritera i vilken ordning de bör tas om hand. Arbetet innebär att du assisterar veterinären och att ni tillsammans arbetar i ett team för att tillhandahålla god akutdjursjukvård. Arbetet på vår akutmottagning är ansvarsfullt och ibland innebär det ett högt tempo. Samtidigt är det mycket omväxlande, vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik.

På vår intensivvårdsavdelning är de svårast sjuka djuren inneliggande och arbetet som djursjukskötare innebär monitorering, omvårdnad och behandling av dessa patienter. På vår fina IVA avdelning har vi modern teknisk utrustning och kompetens för att bedriva avancerad djursjukvård till våra patienter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och är intresserad av akut- och intensivdjursjukvård.Vi ser gärna att du har erfarenhet av djursjukvård och det är meriterande om du har erfarenhet av akut- och intensivvård. Du ser ett stort djursjukhus som tar emot många spännande och intressanta fall som en attraktiv arbetsplats. För att trivas i din roll hos oss ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad.

Vi är ett stort djursjukhus med en stor grupp medarbetare vilket betyder att du får möjlighet att samarbeta med många kompetenta och trevliga kollegor. Du trivs med att arbeta både i team och självständigt samt har en vilja att samarbeta och bidra till att verksamheten utvecklas.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig som är nyanställd en lärorik start där du får möjlighet att skaffa dig bred kunskap genom vårt inarbetade introduktionsprogram. Hos oss blir du introducerad tillsammans med erfarna sköterskor och veterinärer som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hos oss finns möjlighet att utvecklas i rollen som djursjukskötare. Dels genom lärande på arbetsplatsen med bl.a. intressanta fall men också genom såväl intern som extern utbildning.

Vårt djursjukhus ligger i natursköna Strömsholm och vi är ett välutrustat djursjukhus med utrustning av senaste modellerna.

Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur ska få bästa möjliga vård och djurägare bästa service är du varmt välkommen med en ansökan.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Om lägre tjänstgöringsgrad önskas finns det även möjlighet till det. Provanställning tillämpas. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök via vår hemsida: http://jobb.evidensia.se/

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: HR-ansvarig Charlotta Anger Wik
Epost: charlotta.anger.wik@evidensia.se
Telefon: 0220-60 00 09
  Share: