Leg. Djursjukskötare till personlig klinik i Eskilstuna, Södermanlands län

Information om tjänsten

Nu letar vi efter dig som vill ha möjligheten att arbeta och utvecklas tillsammans med legitimerad personal med lång erfarenhet och ett personligt engagemang. Låter det som ett roligt och relevant nästa steg för dig? Läs då vidare och hör av dig till oss på vår lokala och trivsamma klinik i centrala Eskilstuna.

Arbetsuppgifter:
Då vi är en mindre klinik kommer din roll vara varierad och innehålla olika arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du kommer bland annat arbeta med anestesi, röntgen, på poliklinikmottagningen och även vara våra djurägare behjälplig i telefon och reception. Arbetet kommer till stor del förläggas dagtid då kliniken endast har öppet efter 17 på onsdagar, kvällstid kan dock komma att ske just denna dag.

Kvalifikationer:
Du som söker är legitimerad djursjukskötare och har med fördel erfarenhet av att arbeta med smådjur. Har du kunskap inom anestesi och röntgen är det meriterande men inte ett krav, upplärning hos oss kan tillhandahållas om du är rätt person för jobbet. Som person är du lösningsorienterad och trivs med att samarbeta med andra. Är du en glad person som har ett flexibelt förhållningssätt tror vi att du kommer gå långt hos oss. Känner du dig träffad så tveka inte på att visa ditt intresse för att jobba och utvecklas tillsammans med oss.

Omfattning:
Tjänsten är tillsvidare på heltid eller efter överenskommelse deltid. Tillträde bestäms i överenskommelse mellan dig och klinikchef.

Ansökan:
Löpande urval tillämpas så ansök därför gärna så snart som möjligt.
Ansök via: https://jobb.evidensia.se/jobs/76263-legitimerad-djursjukskotare-tillsvidaretjanst

För information:
Vid frågor om tjänsten ring klinikchef Annika Henschen på telefonnummer 070-206 22 24 alternativ skickar du e-post till annika.henschen@evidensia.se

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen!

Evidensia Djurkliniken Eskilstuna är en väletablerad och trivsam klinik belägen i centrala Eskilstuna. Här finns goda möjligheter att tågpendla med Svealandsbanan från Stockholmsområdet. Kliniken har ett välutrustat laboratorium, digitalröntgen, tandröntgen, ultraljud, inhalationsnarkos, separat mottagning för katter. Mottagning sker dagtid och på onsdagskvällar.

Arbetsgivare

Evidensia Djurkliniken Eskilstuna

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Annika Hensche
Epost: annika.henschen@evidensia.se
Telefon: 070-206 22 24
  Share: