Leg. DSS med narkosvana


Legitimerad djursjukskötare med narkosvana

Om jobbet

Vi är en modern liten klinik, öppen vardagar och dagtid. En familjär arbetsplats med korta beslutsvägar där det finns god möjlighet att vara med och forma arbetsplatsen. Vi arbetar i ett trivsamt team med högt i tak. Vi tar främst emot hundar och katter och utöver det enstaka gnagare.

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med narkosvana. Du behöver inte ha arbetat med narkos under längre tid men det är bra om du känner dig bekväm med dessa arbetsuppgifter. Vi har både vanliga operationspatienter och tandpatienter. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt. Du är kommunikativ, en trygg och glad person med en positiv energi som du gärna delar med dig av. På vår klinik finns det även möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse.

För information:  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kristina Höglund, Chefsveterinär på Zoo.se kristina.hoglund@zoo.se eller Anna Larsson, klinikansvarig för Bromma kliniken anna.larsson@zoo.se

Arbetsplats: Zoo.se Bromma kliniken, Ulvsundavägen 191E,168 67 Bromma

Språk: Svenska

Omfattning: heltid

Varaktighet: tillsvidare

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Zoo.se trading i Norden AB

  Share: