Leg veterinär sökes till smådjurspraktik i Enköping


Vi ska flytta till nybyggda och större lokaler 2023 och behöver förstärkning!

Vi ser en ökning i patientunderlaget och behöver därför stärka upp vår personal med en veterinär (80-100%) som antingen har erfarenhet från kirurg och/eller tandintresserad eller du som är ny och ser din framtid hos oss.

Är du veterinären vi söker? Vill du jobba på en mindre klinik med möjlighet till att göra vad du tycker är intressant?

Arbetet är förlagt helgfria vardagar och den ordinarie arbetstiden är förlagd mellan 08:00 – 18.30 med förhandsbokade patienter och akutpatienter i mån av tid. Klinik, operationsavdelning och modernt tandrum med digital tandröntgen. Vi har gas/narkosutrustning både på operation och tandavdelning. Kliniken är utrustad med ultraljud, digital röntgen samt fullt utrustat lab.

Vi arbetar efter SVFs antibiotikapolicy och hygienrutiner.

Vem är du? Är du en veterinär som arbetat ett par år och nu söker Dig till en mer personlig klinik? Eller har du precis fått din legitimation? Vi anser att du som person, din vilja att utvecklas och växa med oss är viktigare än din erfarenhet. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, då kommunikation med djurägaren är en viktig del i behandlingen samt att all journalföring sker på svenska. Här får du arbeta på en smådjursklinik där Du får stort inflytande på arbetsupplägget. Du kommer att kunna variera arbetsveckorna mellan klinikarbete och operation/tandavdelning

Vilka är vi? Kliniken ligger belägen i centrala Enköping med närhet till bussar som tar dig till och från Uppsala, Västerås och Stockholm inom en timme. Vi är väletablerade i kommunen och tar emot patienter även från omkringliggande städer. Här arbetar i dag 1 veterinär, 1 ortopedkonsult, 4 Leg Dss, 1 djurvårdare och 1 receptionist. Vi är fackligt anslutna, betalar in till din pension och såklart så har vi sko- och friskvårdsbidrag.

Lön efter överenskommelse.

Skicka in din ansökan till: kontor@dinveterinarenkoping.se, så kan vi ses över en kopp kaffe och prata om din framtid!

Arbetsgivare

Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping

  Share: