Leg veterinär till Sannegårdens Djurklinik


 Vill du arbeta med fallen du tycker om till lönen du vill ha?
Då kan vi vara rätt arbetsplats för dig!

Vill du utvecklas i din roll som veterinär inom dina intresseområden och ha en arbetssituation som går ihop med ditt privatliv?

Sannegårdens Djurklinik är en fristående, privatägd klinik som sedan sommaren 2006 finns på Norra Älvstranden i Göteborg. Vår klinik ligger i vackra omgivningar där lunchpromenaderna kan tas längs kajen vid Eriksberg eller över Sörhallsberget. Kliniken är välutrustad med eget lab, digitalröntgen och ultraljud. Vi har en operationsavdelning och en separat, välutrustad tandavdelning, båda med inhalationsanestesi.

Vi har en stabil kundkrets med goa patienter och trevliga ägare. Nya kunder kommer ofta på rekommendation från andra djurägare.

Antingen har du några års erfarenhet av djurssjukvård, är förtrogen med de vanligaste kirurgiska ingreppen inom mjukdelskirurgi och självständigt kan utföra medicinska utredningar och vet vilka områden du vill utvecklas inom. Eller så är du en ny kollega som fortfarande vill utforska de flesta delarna inom smådjurssjukvården och lära dig av våra erfarna veterinärer och övriga kollegor. Oavsett står vi aldrig ensamma på kliniken utan kan alltid bolla fallen sinsemellan.

Hos oss arbetar idag ett trevligt gäng på sju personer bestående av två leg djursjukskötare, tre djurvårdare på utökad nivå och två veterinärer. Vi ser fram emot att välkomna fler arbetskamrater!

Då kliniken är öppen helgfria vardagar, kl 8-17, är det ingen kväll- eller jourtjänstgöring och med välorganiserade arbetsscheman undviker vi övertid och värnar om våra raster. Det finns goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och att påverka verksamheten du arbetar i. Vidareutbildning via deltagande i kurser och konferenser är en självklarhet hos oss. Tjänstgöringsgrad är flexibel och det är viktigt för oss att yrkesliv och privatliv går ihop.

Vi har individuell lönesättning och brukar kunna komma överens utan problem. Kollektivavtal (Gröna Arbetsgivare/Sveriges Veterinärförbund) finns.

Låter det intressant?

Maila din ansökan i pdf-format till anna@sannegardensdjurklinik.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anna Einarsson tel. 0709496133 (chefveterinär och ägare) eller
klinikchef Camilla Mathiasson tel. 031 225052

 

Arbetsgivare

Sannegårdens Djurklinik AB

  Share: