Leg. veterinär till Örebro

Information om tjänsten

Om jobbet:
Som veterinär hos oss på Vettris Örebro kommer du få möjlighet att påverka ditt arbete och vara med i arbetet att utforma vår helt nya klinik. Här finns möjlighet till ett varierande arbete där man växlar mellan tandavdelning, operation samt poliklinik. Vi är en familjär och flexibel arbetsplats där vi jobbar efter devisen ”kunskap möter omtanke”.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter vidareutbildningar och ser gärna att vår personal utvecklas inom de områden de finner intressanta. Vettris Örebro är en ny och välutrustad klinik och tillsammans arbetar vi för att vara en attraktiv plats för våra patienter och djurägare men också för oss själva. I vår operationsavdelning har vi komplett gasnarkosutrustning och på vår tandavdelning toppmodern tandutrustning inklusive tandröntgen. Vi ingår i marknadens mest kompletta erbjudande för djurägaren då vår klinik ligger i samma lokaler som butiken Arken Zoo som har både hundtrim samt välsorterat utbud av tillbehör och foder till smådjur.

Hos oss arbetar du endast dagtid, vardagar. Vi har alltså varken helg eller jour-tider. För oss är gemenskapen mellan kollegor viktig och vi hoppas att du vill bli del av vårt engagerade team.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär och med erfarenhet inom tand samt kirurgi som vill vara med och utforma vår nya klinik. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du vara flytande i det svenska språket, eller annat skandinaviskt språk.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har lätt för att samarbeta med andra men att du samtidigt klarar av att arbeta självständigt. För oss är det viktigt att du är positiv och sprider god energi samtidigt som du inger en trygghetskänsla hos djurägare och den övriga personalen. jobb

Arbetsgivare

Vettris Örebro

Hemsida: www.vettris.se

För mer information kontakta

Namn: Christofer Strömberg
Epost: christofer.stromberg@vettris.se
Telefon: 0705777027
Kollektivavtal för tjänst: Ja
  Share: