Leg.Veterinär / Leg. Djursjukskötare sökes till Väsby Djursjukhus i Stockholms län

Information om tjänsten

Om Väsby Djursjukhus
Väsby Djursjukhus är ett familjeföretag grundat år 1975 som idag finns i fräscha, moderna lokaler i Upplands Väsby i norra Stockholm. Med toppmodern utrustning utför vi TPLO, TTA, artroskopi, fraktur- och mjukdelskirurgi och mycket mer. Vi har även en stor föreläsningssal där vi erbjuder föreläsningar inom kirurgi, djurpsykologi, foderlära och med mera. Vi är i dagsläget ca 30 anställda. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.vasbyvet.se

Veterinär
Vi söker nu dig som är legitimerad klinikveterinär. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Arbetstiderna är varierande och man arbetar vissa kvällar samt vissa helger. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan, med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.Vi söker dig som är legitimerad veterinär och som känner stor passion för djursjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet, men vi välkomnar även dig som är ny in i branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

Legetimerad djursjukskötare
Vi söker nu dig som är legitimerad djursjukskötare. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Arbetstiderna är varierande och man arbetar vissa kvällar samt vissa helger. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och som känner stor passion för djursjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från djursjukvården men vi välkomnar även dig som är ny in i branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsgivare

Väsby Djursjukhus

Hemsida: vasbyvet.se

För mer information kontakta

Namn: Malin Stridh
Epost: jobb@vasbyvet.se
Telefon: 08-590 307 08
  Share: