Leg. veterinär med intresse för häst


Veterinärerna i Svenljunga söker nu ytterligare en veterinär med särskild kompetens och intresse för hästar. Vi är en privat klinik med trogen kundkrets från ett stort upptagningsområde. Vi är ett starkt team med fyra veterinärer som jobbar med smådjur, häst och lantbruketsdjur. Här ingår 6 djurvårdare med olika kompetenser.

De senaste åren har vi byggt ut kliniken i flera steg och satsat på ännu bättre möjligheter för att jobba både med hästar och smådjur. Vi har stor efterfrågan, framförallt på häst. Därför söker vi dig som främst vill jobba med hästar.

Du bör ha ett intresse för gynekologi, ortopedi och hästens tänder. Stor del av arbetstiden kommer du att jobba med att ta emot hästar på kliniken. Vissa dagar kan det bli besök hemma hos hästägare ute i fält. Hos oss får du förutsättningar att utvecklas i ditt arbete. Vi värnar om både personal och patienter. Bra lön enligt kompetens och erfarenhet. För rätt person finns möjlighet att bli delägare på sikt. Vi har just nu ingen beredskap under jourtid.

Kliniken ligger i ett naturskönt område med närhet till många sjöar i Svenljunga, 25 minuter från Borås och knappt 60 minuter från Göteborg. Hela vårt upptagningsområde är väldigt hästtät och har gott om duktiga hästmänniskor. Varmt välkommen till det lilla gänget med stort hjärta för djur och människor.

Kontakta

Klinikchefen Ionel Barbos för mer information.
Mejl: ionel.barbos@svenvet.se
Tel: 0325-572336

Arbetsgivare

Veterinärerna i Svenljunga

  Share: