Leg. veterinär med specialistutbildning steg 1 i hundens och kattens sjukdomar

Information om tjänsten

OM VÄSBY DJURSJUKHUS
Väsby Djursjukhus är ett fristående familjeföretag grundat år 1975 som idag finns i fräscha, moderna lokaler i Upplands Väsby i norra Stockholm. Med toppmodern utrustning utför vi avancerad ortopedi-, mjukdels- och oftalmologikirurgi och mycket mer. Vi har även en stor föreläsningssal där vi erbjuder föreläsningar inom olika ämnen. Vi är i dagsläget ca 30 anställda. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.vasbyvet.se

TJÄNSTEN
Vi söker nu dig som är legitimerad veterinär med specialistutbildning steg 1 i hundens och kattens sjukdomar. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Tjänsten omfattar även handledning av veterinärer under specialistutbildning. Arbetstiderna är varierande och man arbetar vissa kvällar samt vissa helger. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan, med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Du kommer inte att jobba natt. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är veterinär med specialistutbildning steg 1 i hundens och kattens sjukdomar, som gillar att lära ut och som känner stor passion för djursjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du ambitiös, engagerad, strukturerad och pedagogisk. Du har för vana att alltid föra en professionell, god dialog med hög servicegrad mot våra djurägare och patienter. Den viktigaste egenskapen är rätt attityd; du är en utförare och en problemlösare som får saker gjorda och som älskar att jobba med djur och dess ägare. Vi ser att du trivs med att jobba självständigt, men även har en stor förmåga att jobba i team.

VAD VI ERBJUDER DIG
Du kommer att arbeta i en stimulerande kultur där det ges möjligheter till individuell utveckling. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb där Du kommer att ingå i ett team med kompetenta, erfarna och skickliga kollegor. Har du specifika intresseområden inom yrket så kommer vi ta dem till vara och se till att du får utvecklas inom det som du är mest intresserad av. Låter det som en spännande roll? Då ska du söka dig till oss!

Intervjuer och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Alla tjänster hos oss omfattas av kollektivavtal. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du bli en del av vårt grymma team?

Välkommen med din ansökan till jobb@vasbyvet.se

Arbetsgivare

Väsby Djursjukhus AB

Hemsida: www.vasbyvet.se

För mer information kontakta

Namn: Marie Jury
Epost: jobb@vasbyvet.se
Telefon: 0859030708
Kollektivavtal för tjänst: JA
  Share: