Leg. veterinär sökes till mysig klinik i Östergötland

Information om tjänsten

Är du på jakt efter en ny utmaning, eller kanske trött på att jobba kvällar och nätter, ha mycket övertid och känna att patienterna behandlas på löpande band? Vill DU bli en del av vårt härliga gäng och jobba på en klinik där goda relationer och ett personligt bemötande står i fokus?

Vi är en mindre klinik med 2 veterinärer, 4 sköterskor och 1 klinikchef som nu letar efter vår nya kollega.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Att vara just en mindre klinik ser vi som en styrka då det ger oss flexibilitet att styra vår utveckling och fokusera på det vi brinner allra mest för. Det skapar också en härlig gemenskap där alla medarbetare värderas högt, kämpar tillsammans och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vår personal är vår absolut viktigaste tillgång och tillsammans är vi alla viktiga delar av helheten.

Kliniken har en operationsavdelning som det utförs mjukdels- samt akutkirurgi på med gasnarkos. Vi har digitalröntgen, ultraljud, ett stort labb, samt en tandavdelning med digitaltandröntgen och tandunit.

Hos oss får du rikligt med såväl intern som extern utbildning. Och har du särskilt intresse inom något område, kommer vi i största möjliga mån att försöka se till att du kan ägna dig åt det.

Vi prioriterar god kommunikation och att vårda relationerna med våra djurägare. Genom att vara lyhörda och hålla en hög kvalité på vår veterinärvård skapar vi trygga och långsiktiga relationer med våra kunder.

Våra öppettider är för närvarande kl 8-17, förutom tisdagskvällar då vi har öppet till kl 19. Vi är mycket flexibla med önskemål om ledigheter samt har väldigt lite övertid i jämförelse med andra kliniker.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi söker dig som sätter kunden i fokus, har lätt för att samarbeta med såväl djurägare som kollegor och gärna har nära till skratt. Ett gott skratt förlänger livet, inte minst när man har en tuff dag.

Att jobba på en mindre klinik innebär ett varierande tempo där ingen dag är den andra lik och vi tror att du bör vara lösningsorienterad, stresstålig samt ha förmågan att strukturera din tid och ditt arbete för att trivas hos oss. Vi tror också att du är nyfiken, vetgirig och inte räds nya utmaningar.

Tidigare erfarenhet från att arbeta på klinik är meriterande. Men dina personliga egenskaper värderas väldigt högt och även du som nyutexaminerad veterinär är givetvis välkommen att söka tjänsten.

Låter detta som du? Välkommen att mejla din ansökan till klinikchef angelica@motaladjurklinik.se

Tjänstens omfattning är flexibel mellan 50-100 % beroende på dina önskemål.

Intervjuer hålls löpande och platsen kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Arbetsgivare

Motala Djurklinik

Hemsida: www.motaladjurklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Angelica Cederin
Epost: angelica@motaladjurklinik.se
Telefon: 0141-21 09 71
  Share: