Leg. veterinär till smådjursklinik

Information om tjänsten

Vill du arbeta på en arbetsplats där kundnöjdhet, samarbete och arbetsglädje värderas högt? Är du den som hittar lösningar när andra ser problem? Då kan du vara den vi söker till våra kliniker i Märsta och Knivsta!

Som veterinär hos oss ingår du i ett team där vi tillsammans möter våra kunder och ger dem bästa tänkbara hjälp. Vi gör gärna det lilla extra för kunden och problemlösning, koordinering och lyhördhet gentemot våra kunder blir en viktig del av ditt arbete.

Till oss är djurägare välkomna med sina hundar, katter, kaniner med flera sällskapsdjur de är stolta ägare till. Vi utför utredningar av akuta och kroniska sjukdomstillstånd, kirurgi, förebyggande behandlingar samt avancerad tandvård. Till vår hjälp har vi digital röntgen, ultraljud, laser och eget laboratorium.

Hos oss får du vara med i ett framgångsrikt gäng med hög kundnöjdhet som har kul tillsammans samtidigt som vi presterar. Vi ser fram mot en ny kollega!

Om dig
Du har veterinärlegitimation godkänd av Jordbruksverket samt minst ett par års erfarenhet av veterinärarbete inom smådjur, där både mjukdelskirurgi och allmänmedicinska utredningar ingått. Har du erfarenhet av tandkirurgi eller ortopedi ser vi det som meriterande. Du har B-körkort och kommunicerar obehindrat på svenska.
Du är självgående i din yrkesroll och har en mycket god förmåga att sortera, prioritera och strukturera dina patientfall med kundens bästa i fokus. Det är viktigt för oss att du är kommunikativ och agerar med djurets, djurägarens och företagets bästa i åtanke. Du är lösningsorienterad och flexibel och du är nöjd med din arbetsdag när du vet att du lyckats lösa dagens patientfall och ibland utmanande situationer på bästa sätt. Självklart är du en teamspelare och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Annat viktigt att veta
Du kommer att vara placerad på båda klinikerna, dvs både i Märsta och Knivsta. Arbetstiderna för denna tjänst är dagtid och vardagar.
Tjänsten är heltid, tillsvidare med möjlighet till deltid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsulten nedan.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör din ansökan här!

Krav

  • Veterinärlegitimation godkänd av Jordbruksverket
  • Minst ett par års erfarenhet av veterinärarbete inom smådjur, där både mjukdelskirurgi och allmänmedicinska utredningar ingått
  • B-körkort
  • Kommunicerar obehindrat på svenska

Meriterande

  • Erfarenhet av tandkirurgi
  • Erfarenhet av ortopedi

Arbetsgivare

Din Veterinär i Märsta

För mer information kontakta

Namn: Rekryteringskonsult Lina Haglund
Telefon: 070-7772373
  Share: