Legitimerad djursjukskötare till Viskadalens djurklinik

Information om tjänsten

Vi söker legitimerad djursjukskötare till Viskadalens Djurklinik AB med placering vid Viskadalens Djurklinik, Veddige.

Som person är du noggrann, kompetent och ansvarstagande och sätter våra patienter och djurägare i centrum. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Du behåller ditt lugn och förmågan att prioritera även i utmanande situationer.

Viskadalens Djurklinik AB startades 2003. Vi har ett uppskattat koncept bland djurägarna och har vuxit kraftigt under många år. Verksamheten är en av Sveriges största privatägda och består av 4 kliniker: Viskadalens Djurklinik, Varbergs Djurklinik, Falkenbergs Djurklinik och Billdals Djurklinik. Omsättningen ligger på 35 – 40 miljoner kronor på årsbasis. Vi är ca 40 anställda, varav 13 är veterinärer och 3 med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Vi utreder och behandlar flertalet typer av fall inom företaget och erbjuder bl a ortopedi, mjukdelskirurgi, tandvård och stationärvård. På vår klinik i Viskadalen arbetar 4 veterinärer per dag, varav 1 med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, med ett team av erfarna leg djursjukskötare och djurvårdare.

Alla våra kliniker har välutrustade laboratorium, digital röntgen, ultraljud med hög prestanda, välutrustade salar för operation samt tandvård. Vid Viskadalens Djurklinik finns två operationssalar.

Vi arbetar småskaligt och personligt och hos oss får du möjlighet att följa dina patienter och utveckla din kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling såväl internt som externt.

Vi strävar efter att kombinera hög kvalitet på djursjukvård till ett rimligt pris, med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och deras ägare.

Tjänsten innebär arbete vardagar dagtid (inga kvällar, nätter eller helger).

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är nödvändigt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
chefsveterinär Henrik Hedberg på 072-703 46 50 eller
vd Katarina Heijmahn Karlsson på 070- 308 52 59.

Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan sänder du till: katarina@viskadalensdjurklinik.se

Sista ansökningsdag är 2021-02-28. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Viskadalens Djurklinik AB

Hemsida: www.viskadalensdjurklinik.se

För mer information kontakta

Epost: katarina@viskadalensdjurklinik.se
  Share: