Legitimerad djursjukskötare sökes till Viskadalens djurklinik

Information om tjänsten

Vi söker legitimerade djursjukskötare till Viskadalens Djurklinik AB med placering vid en av våra kliniker i Billdal och Veddige.

Arbetsplats och tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Som person är du noggrann, kompetent och ansvarstagande och sätter våra patienter och djurägare i centrum. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Du behåller ditt lugn och förmågan att prioritera även i utmanande situationer.

Viskadalens Djurklinik AB startades 2003. Vi har ett uppskattat koncept bland djurägarna och har vuxit kraftigt under många år. Verksamheten är idag Sveriges tredje största privatägda och består av 4 kliniker: Viskadalens Djurklinik, Varbergs Djurklinik, Falkenbergs Djurklinik och Billdals Djurklinik. Omsättningen ligger på ca 40 miljoner kronor på årsbasis. Vi är ca 40 anställda, varav 13 är veterinärer och 3 med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Vi utreder och behandlar flertalet typer av fall inom företaget och erbjuder bl a ortopedi, mjukdelskirurgi, tandvård och stationärvård. Tillsammans med ett team av erfarna leg djursjukskötare och djurvårdare arbetar 2 – 4 veterinärer per dag, varav 1 med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, vid respektive klinik.

Alla våra kliniker har välutrustade laboratorium, digital röntgen, ultraljud med hög prestanda, välutrustade salar för operation samt tandvård.

Vi arbetar småskaligt och personligt och hos oss får du möjlighet att följa dina patienter och utveckla din kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling såväl internt som externt.

Vi strävar efter att kombinera hög kvalitet på djursjukvård till ett rimligt pris, med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och deras ägare.

Tjänsten innebär arbete vardagar dagtid (inga nätter eller helger).
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är nödvändigt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Katarina Heijmahn Karlsson på 070- 308 52 59. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansökan mejlar du till: katarina@viskadalensdjurklinik.se
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Viskadalens Djurklinik AB

Hemsida: www.viskadalensdjurklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Katarina Heijmahn Karlsson
Telefon: 070- 308 52 59
  Share: