Legitimerad djursjukskötare till Djursjukhuset Västerort i Stockholms län

Information om tjänsten

Vi behöver förstärka vårt djursjukhus med ytterligare en legitimerad djursjukskötare!
Djursjukhuset Västerort, din nya arbetsplats? Vi brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning. Hos oss får du själv utvecklas och vara med att utveckla vår verksamhet för djurens bästa. Vi tycker det är viktigt att trivas på arbetet och tillsammans skapar vi toppklassig kundservice.

Beskrivning av tjänsten
Nu söker vi dig som är legitimerad djursjukskötare som brinner för att arbeta med smådjur på vårt djursjukhus. Du kommer ingå i ett målinriktat, dedikerat team med erfarenhet som ständigt vill utveckla sig själva och rollen som legitimerad djursjukskötare. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, god samarbetsförmåga och har ett högt kundfokus samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat.

Kvalifikationer
Du är legitimerad djursjukskötare med ett genuint intresse av att arbeta i team och leverera djursjukvård i världsklass. Har du erfarenhet är det meriterande men inte ett krav. Även du som är ny i yrket är välkommen att söka tjänsten. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att utvecklas och brinner för att arbeta med smådjur på ett djursjukhus, är viktiga för oss. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som vi vill fortsätta att utveckla tillsammans med dig. Som person är du positiv och engagerad. Du har ett genuint intresse för utveckling inom djursjukvård och tycker om mötet med människor och deras djur.

Erbjudande
Hos oss på Evidensia Djursjukhuset Västerort erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta patienter. Här får du möjlighet för kompetensutveckling, såväl internt som externt. Vi tycker det är viktigt att trivas på arbetet och tillsammans skapar vi topklassig kundservice. Hos oss får du uppleva en god sammanhållning av engagerade och kompetenta kollegor med passion för djuren och deras välbefinnande. Vill du kunna påverka ditt arbete och kunna utvecklas i din roll som djursjukskötare i ett engagerat team med fokus på personalvård? Då ska du söka till oss!

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta chefssköterska Maria Söderholm 070-713 74 04, maria.soderholm@evidensia.se eller djursjukhuschef Heléne Kristensson 079-074 67 89, helene.kristensson@evidensia.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du in via evidensia.se/ledigatjänster

Välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Västerort är ett mellanstort sjukhus som tar emot ca 14.000 patienter per år och ingår i en av Europas kvalitetsledande kedjor. Hos oss finns ett välutrustat laboratorium med Biomedicinsk analytiker, digital röntgen, ultraljud samt en operationsavdelning med ett enskilt, välutrustat rum för tandvård. Vi är ca 30 anställda och består av veterinärer, legitimerade djursjukskötare, djurvårdare och BMA. Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt utökad kompetens inom tandbehandlingar. Vi har en auktoriserad ögonlysare och vi utför ultraljudsundersökningar av hjärta och bukorgan. På Västerort strävar vi efter att kombinera bra djursjukvård med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och deras ägare.

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Maria Söderholm, chefssköterska
Epost: maria.soderholm@evidensia.se
Telefon: 070-713 74 04
  Share: