Legitimerad djursjukskötare till vårdavdelningen i Stockholms län

Information om tjänsten

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Arbetsuppgifter
Till vårdavdelningen söker vi en legitimerad djursjukskötare med stort intresse för omvårdnad av våra inneliggande katter och hundar. Vår avdelning är uppdelad i katt, hund och infektion. Rätt kandidat ska ha ett hjärta som klappar för djurens välmående och ett stort intresse för att vara delaktig i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete av arbetssätt och rutiner.

Som legitimerad djursjukskötare är dina uppgifter:
• Monitorering, omvårdnad och behandling av våra inneliggande patienter
• Att i team med sköterskor och veterinärer ta hand om hundar och katter
• Att kommunicera med djurägare vid hemgångar

Vem är du?
Vi söker dig som:
• Är legitimerad djursjukskötare
• Har ett genuint intresse av att arbeta i team och leverera hög kvalitet
• Har ett gott handlag med smådjur och god förmåga att kommunicera med djurägare

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga. Att du är en lagspelare som inte tvekar över att rycka in där det behövs är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Vårt erbjudande
Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Åberg, avdelningschef, på tel. 08-505 303 84. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och på helger. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se. Märk din ansökan: ”Vård”.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: anicura.se

Facklig kontakt

Name: Malin Åberg
Telefon: 08-505 303 84
  Share: