Legitimerad eller tf. veterinär inför sommaren 2020 i Malmö

Information om tjänsten

Evidensia Djursjukhuset Malmö söker veterinärer till sommarperioden 2020 som sträcker sig från maj till september.

Är du legitimerad veterinär eller tf. veterinär har vi sommarjobbet för dig.

Kom och bli vår kollega i sommar!

Evidensia Djursjukhuset Malmö är ett av Sveriges största djursjukhus för smådjur och fungerar som remissinstans för ett stort antal kliniker och djursjukhus. Detta tillsammans med en akutmottagning som är öppen 24 timmar om dygnet, årets alla dagar, gör att vi har en varierande bredd av patienter. Vi har hög kompetens inom bl.a. kirurgi, ortopedi, internmedicin, akut- och intensivvård, sjukgymnastik.

Möjlighet till fortsatt anställning finns även efter sommaren då vårt behov av personal kommer att öka med tanke på att vi just nu bygger ut vårt fina djursjukhus som kommer att stå klart hösten 2020. Då kommer vi att ha nya fina lokaler för operations-/tandavd, vårdavd, IVA- och ISO-avd samt nyrenoverad poliklinik och akutavd. Butik och reception är redan nyrenoverade. Malmös enda djurapotek finns hos oss!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär eller tillförordnad veterinär som vill arbeta vid ett stort djursjukhus med högt arbetstempo, intressanta patientfall, avancerad utrustning och kunniga, engagerade kollegor.

För att trivas i rollerna så uppskattar du arbetsdagar som är varierande med ett högt tempo. Du är en problemlösare som har lätt att samarbeta med andra och kan fokusera på uppgiften under tidvis pressade situationer. Du ska kunna kommunicera på något av de skandinaviska språken samt engelska i både skrift och tal. Positiv inställning och hög servicekänsla är en förutsättning.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig arbete i ett ambitiöst team med patient och djurägare i centrum. Ett arbete med intressanta och vårdkrävande patienter och en möjlighet att arbeta med många trevliga kollegor som har en otrolig kompetens och som gärna delar med sig till dig.

Om du vill bli del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan!

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, sommarvikariat. Dag-, kväll-, och helgtjänstgöring kan ingå.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Skriv gärna önskemål om period som du vill sommarjobba hos oss. Om möjlighet finns startar vi gärna din introduktion under vårens helger och lov.

Sök här:

Sista ansökningsdag: 2020-03-29.

Urval sker löpande, tjänsterna kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök via länken i denna annons.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsveterinär Johanna Norrman – johanna.norrman@evidensia.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Evidensia Djursjukhuset Malmö!

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida.

Arbetsgivare

Evidensia Smådjur AB Djursjukhuset Malmö

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Mattias Sjöland
Epost: mattias.sjoland@evidensia.se
Telefon: 0727-465060
Kollektivavtal för tjänst: Gröna Arbetsgivare och SVF
  Share: