Legitimerad smådjursveterinär till Doctrivet

Information om tjänsten

Doctrivet smådjursklinik är en modern veterinärklinik med 12 anställda som ligger i fronten av vård för smådjur. Klinikens motto är ”vård med omtanke och själ” och vi erbjuder hög kompetens, god service och ett gott bemötande för kundens nöjdhet och djurets bästa.

Vår veterinärklinik är nybyggd och ligger i södra Stockholmsområdet. På kliniken finns digital röntgen, ultraljud, tandvårdsutrustning, operationsavdelning och laboratorium av hög kvalitet.

Vi söker dig med svensk veterinärlegitimation som har ett stort intresse för smådjur av olika slag. Du är ansvarsfull, har en god arbetsförmåga samt kan arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och har ett trevligt bemötande av kunder. För oss är kommunikation och bemötande av samma vikt som en hög kompetens inom det medicinska området.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete som innebär allt från medicinska utredningar, kirurgi, tandvård till även viss akutsjukvård.

Anställningens omfattning är flexibel liksom tillträdesdatum och bestäms enligt överenskommelse. Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas. Till viss del kan helg- och kvällsarbete förekomma.

Vid frågor om verksamheten eller anställningen kan du vända dig till:

Verksamhetschef Tania Marie Randquist: 072-155 46 46 eller
Chefsveterinär Raad Askar: 073-960 40 45.

Du är varmt välkommen att skicka in en ansökan till tania.randquist@doctrivet.se

Besök gärna vår hemsida eller vår facebooksida ”Doctrivet Smådjursklinik”.

Arbetsgivare

Doctrivet veterinärklinik

Hemsida: doctrivet.se

  Share: