Legitimerad veterinär till Ronneby Veterinärklinik

Information om tjänsten

Ronneby Veterinärklinik är en privatägd mycket personlig smådjursklinik i Ronneby i hjärtat av Blekinge. Nära både skog och hav.

Vi har en fin poliklinikavdelning, röntgen, ultraljud, tandavdelning med röntgen samt en välutrustad operationsavdelning. Vi finns i nyrenoverade, välanpassade lokaler i centrum i en park där Ronnebyån flyter precis bredvid.

Vi söker dig som älskar att jobba både med människor och med djur. Vi har en gemytlig stämning på kliniken där man gärna tar en kaffe med djurägaren om tid finns. Vi är ett härligt gäng, alla tydligt serviceinriktade. Vi som driver kliniken strävar efter att alla skall känna sig välkomna. Alla från praktikanter till djurägare och kanske allra viktigast, vi som faktiskt jobbar här. Vi vill uppnå känslan av att det är så mycket mer än bara ett jobb att arbeta hos oss. Vi är ett team där alla stöttar och hjälper varandra. Alla som arbetar hos oss kan påverka och komma med förslag på hur vi kan bli bättre.

Vi söker en legitimerad veterinär som vill jobba på ett mindre ställe men med nästan samma möjligheter som dem stora kedjorna. Du får gärna ha några års erfarenhet av men även nyutexaminerade beaktas. För oss är rätt person det viktigaste. Vi har möjlighet till upplärning och vidareutbildning där vi tar hänsyn till just ditt intresseområde.

Vi behöver bli fler veterinärer då vi under 2021 kommer att öppna en filial till Ronneby Veterinärklink i Karlshamn. Du som söker får gärna jobba på polikliniken men om du även kan tänka dig kirurgi eller jobb på vårdavdelningen är det bara ett plus. Kanske besitter du en massa kunskap och vill utveckla den tillsammans med oss?! Viktigt är att du är flexibel, positiv och serviceinriktad.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. Skicka din ansökan via mail till emma.svedenas@hotmail.com

Vid frågor, tveka inte att kontakta Emma på 070 3266084 eller emma.svedenas@hotmail.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Ronneby Veterinärklinik

Hemsida: ronnebyvet.se

För mer information kontakta

Namn: Emma Svedenås
Epost: emma.svedenas@hotmail.com
Telefon: 070 3266084
  Share: