Legitimerad veterinär i Västmanlands län

Information om tjänsten

AniCura Arboga Djurklinik är en personlig smådjursklinik som erbjuder medicinsk och kirurgisk djursjukvård. Vi är både omtyckta och välbesökta. Nu har du chansen att bli en av oss eftersom vi söker en veterinär som vill jobba tillsammans för djurens bästa!

BESKRIVNING AV TJÄNST
Vi erbjuder en tillsvidare anställning på 100% som innefattar att arbeta tillsammans med vårt fantastiska team som gemensamt ger våra patienter högkvalitativ vård och lysande service varje dag. Vi arbetar inga jourer men har lördagsmottagning för vaccinationer och kvällsöppet en dag i veckan.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR
Du är legitimerad veterinär, helst med något års erfarenhet, specialistkompetens i hundens och kattenssjukdomar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; att du är trygg och kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs av att arbeta i team, leverera hög kvalitet och att möta djurägare. Du är flexibel, har en vilja att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även vid högt tempo. Du har god kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt och precis som oss så älskar du ditt jobb och vill alltid göra ditt bästa!

VÅRT ERBJUDANDE
Hos oss på AniCura Arboga djurklinik erbjuder vi ett omväxlande arbete där vi varvar arbete på poliklinik och operation. Kompetensutveckling är viktigt för oss, AniCura koncernen arbetar strategisk och målmedvetet med kvalité och kompetensutveckling såväl intern som extern. Hos får du möjlighet att utvecklas!

KONTAKT
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Maria Söderberg på maria.soderberg@anicura.se eller på 0708-21 24 21. Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Annan anställningsgrad än 100% kan diskuteras. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: maria.soderberg@anicura.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: anicura.se

För mer information kontakta

Namn: klinikchef, Maria Söderberg
Epost: maria.soderberg@anicura.se
Telefon: 0708-21 24 21
  Share: