Legitimerad veterinär i internmedicin med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar (steg 1) eller motsvarande i Skåne län

Information om tjänsten

Lund Djursjukhus expanderar i nya faciliteter och söker en erfaren veterinär med medicinsk kompetens.
Vi är ett privat Djursjukhus i Lund, som prioriterar en trevlig arbetsmiljö och avancerad veterinäromsorg för våra djurägare och deras djur.
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en rolig, inspirerande och utmanande miljö med flera veterinära specialister och konsulter inom olika veterinärmedicinska områden. Vi fokuserar på utveckling och kompetens och tack vare djursjukhusets storlek och bredden inom Malmöregionen har du möjlighet att jobba inom ett specifikt veterinärmedicinskt område eller utvecklas och nischa dig.

Kvalifikationer och värderingar 
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar (steg I) eller motsvarande och med inriktning och erfarenhet inom internmedicin. Som person är du positiv, driven och engagerad inom de internveterinärmedicinska frågorna och har ett intresse för egen och kollegors vidareutveckling och att ingå i ett lärande team, tillsammans med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare.

Om oss
Som anställd på Lunds Djursjukhus har du förmånspaket och enskild utvecklingsplan som inkluderar externa utbildningar med möjlighet att fortsätta att utvecklas i en fantastiskt trevlig arbetsmiljö, omgiven av många kunniga kollegor, spännande patientfall och modern utrustning.
Tillsammans med ett team på 18 veterinära medarbetare kommer du få jobba på en av Sveriges få kvarstående sjukhus, som inte ingår i de stora kedjorna.
Vi annonserar om en heltidstjänst men är öppna att för rätt person vara flexibla med tjänstgöringsgrad och anställningsvillkor.

Vårt djursjukhus öppnades 1969 av familjen Lundberg, som fortfarande är ägare. Vi bedriver idag ett toppmodernt sjukhus med alla resurser för att ge kvalitativ vård för smådjur med helt nya och större faciliteter. Vi satsar mycket på både personlig- samt gemensam kompetensutveckling, och vi tror att trygghet, kunskap och omsorg lägger grunden för en professionell vård. Vår utrustning är modern och det senaste tillskottet till maskinparken är en avancerad ultraljudsapparat och en ny CT. Vi har intressanta och vårdkrävande patienter i våra nya vårdfaciliteter och vår operationsavdelning erbjuder avancerade mjukdels- och ortopediska ingrepp utförd av specialister. Vi har även fördjupad kunskap inom odontologi i en nyrenoverad välutrustad tandavdelning, och i vårt moderna laboratorium ansvarar de med högsta kompetensen; en diplomate i veterinär patologi och – biokemi och en biomedicinsk analytiker.
Vi tar emot remitterade patienter från stora delar av Skåne.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Anne Heine anne.heine@lundsdjursjukhus.se, eller medicinsk chef Henriette Ström henriette.strom@lundsdjursjukhus.se. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansökan sänder du till: henriette.strom@lundsdjursjukhus.se eller till anne.heine@lundsdjursjukhus.se
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Lunds Djursjukhus AB

Hemsida: www.lundsdjursjukhus.se

För mer information kontakta

Namn: Henriette Ström
Epost: henriette.strom@lundsdjursjukhus.se
  Share: