Legitimerad veterinär sökes till Anicura Animalen i Södertälje och Trosa

Information om tjänsten

Om du vill arbeta tillsammans med härliga kollegor med bred kompetens och på en arbetsplats med goda utbildningsmöjligheter är detta jobbet för dig!

Vårt erbjudande
Vi söker en legitimerad veterinär till våra kliniker i Södertälje och Trosa. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och kompetent djursjukhus. Vi utför avancerade medicinska utredningar och de flesta kirurgiska ingreppen. Vi är en fantastisk personalgrupp med nio veterinärer som arbetar tillsammans med Leg.djursjukskötare, djurvårdare, Leg.BMA, Leg.sjukgymnast och receptionister.

Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi har dagliga veterinärronder där vi går igenom dagens röntgenbilder och diskuterar och hjälps åt med intressanta patientfall. Som medarbetare hos oss ges du utöver detta möjlighet att gå externa utbildningar och vi har olika interna utbildningar inom olika områden.

Vi har både poliklinik, akut/vårdavdelning samt operation- och tandavdelning i Södertälje. Vi arbetar inte på natten och vi har stängt röda dagar.

Vår klinik i Södertälje ligger i ett eget tvåplanshus, med fräscha lokaler med mycket dagsljus. Vi har goda kommunikationer från Stockholm, bussen från pendeltågsstationen stannar precis utanför vår klinik och vi har goda parkeringsmöjligheter.

Nära Trosa, i Vagnhärad, ligger vår filial där vi framförallt har poliklinik, men även enstaka operationer. Här arbetar dagligen en veterinär, en sköterska och en receptionist tillsammans. Filialen ligger nära härliga promenadområden och nära mysiga Trosa.

Om tjänsten
Du kommer främst att arbeta på vår poliklinik och akut-/vårdavdelning i Södertälje och även på vår filial i Trosa. Om du vill arbeta med mer valfrihet/eget ansvar finns möjlighet att arbeta en större del av tiden på vår mindre klinik i Trosa.

Kvalifikationer och värderingar
Vi söker dig som är legitimerad veterinär och behärskar svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta effektivt och noggrant även i intensiva situationer är viktiga för oss. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team och du arbetar alltid för djurens bästa. På Anicura Animalen värnar vi om vår fina stämning i gruppen och det är viktigt för oss att alla bidrar till vår gemenskap.

Vill du bli en del av vår familj?
Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka till oss! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% som inleds med provanställning. Sista ansökningsdatum är 31 mars och urval sker löpande.

Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta veterinärchef Ellen Byström på ellen.bystrom@anicura.se (079-5853237) eller chefsveterinär Anette Gallo på anette.gallo@anicura.se (079-5853238).

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Anicura Animalen

Hemsida: www.anicura.se

  Share: