Legitimerad veterinär till akuten/IVA i Stockholms län

Information om tjänsten

Vi söker en legitimerad veterinär till vårt akutteam. Du är till största delen stationerad på intensivvårdsavdelningen (IVA) och akutmottagningen men arbete på övriga avdelningar såsom poliklinik, vård och operation förekommer. I tjänsten ingår kvälls- och helgpass. Arbetsuppgifterna består av allt från triagering av nyinkomna patienter på akutmottagningen till utredning och behandling av våra patienter på IVA. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt, trivs med att ha många bollar i luften, är bra på att prioritera, är serviceinriktad och alltid arbetar för djurens bästa. Vi ser gärna att du är en lagspelare som inte tvekar över att rycka in där det behövs.

Kvalifikationer och värderingar
Du är legitimerad veterinär, gärna med några års yrkeserfarenhet som har ett genuint intresse av att arbeta i team, leverera hög kvalitet och att möta djurägare. Du har ett stort intresse för akut-och intensivvård. Steg 1 eller motsvarande specialisering, anestesikunskap och kirurgikompetens är meriterande. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga för oss. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som veterinär och erbjuder möjligheter för vidareutveckling.

Vårt erbjudande
Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta veterinärchef Anja Kanold på tel. 08-505 303 62. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Anja Kanold
Epost: bagarmossen.jobb@anicura.se
Telefon: 08-505 303 62
  Share: