Legitimerad veterinär till Evidensia Djurkliniken Ystad i Skåne län

Information om tjänsten

Nu söker vi veterinärer som vill arbeta med vårat engagerade och kunniga team. Vi söker både en sommarvikarie och en legitimerad veterinär för en tillsvidareanställning.

Om jobbet:
Vi tar emot smådjur, främst hund och katt. Vi erbjuder självklart möjlighet att gå bredvid i början av anställningen.
Som sommarvikarie arbetar du främst på polikliniken men det kan också bli aktuellt att vara på operation beroende på ditt intresse och dina kunskaper.
Vi söker också en kollega för en tillsvidareanställning. Vi söker främst efter dig som är intresserad av och helst redan har vissa kunskaper inom tandbehandlingar. Du kommer också vara verksam på polikliniken och operationsavdelningen. Vi har öppet måndag 8.30-21 och tisdag till torsdag kl 8.30-17.00. Arbetspass på lördagar förekommer under maj till augusti.

Vem är du?
Som sommarvikarie är det en fördel om du är legitimerad veterinär men även tf veterinär är välkomna att söka.
När det gäller tillsvidaretjänsten är det en fördel om du har några års erfarenhet och kan arbeta självständigt på både polikliniken och tandavdelningen tillsammans med våra duktiga sköterskor. Det är meriterande om du har erfarenhet av lättare smådjurskirurgi.

Omfattning:
För sommarvikariat är tänkt tillträde den 15/6-18, tjänstgöringsgrad 80-100%.
Tillsvidareanställningen föregås av en provanställning, tjänstgöringsgraden är mellan 60-80% beroende på dina förutsättningar och önskemål. Startdatum är preliminärt satt till den 1/4-18.
För båda tjänsterna kan vi gemensamt komma fram till ett annat startdatum om så önskas.

För information:
Har du frågor om tjänsten eller om oss är du välkommen att kontakta klinikchef Chaterine Kolander via mail chaterine.kolander@evidensia.se, alternativt ringer du till chefssköterska och personalchef Gunilla Thorelli på telefonnummer 072-706 60 15.

Ansök här!

Välkommen med din ansökan!
Vi är stolta över vårt team och koncept med veterinärvård, friskvård och butik. I våra moderna och rymliga lokaler har vi ett välutrustat laboratorium. Vi har digital röntgenutrustning och vi kan göra vissa ultraljudsundersökningar. Vi utför kirurgiska ingrepp där djuret kan gå hem samma dag. Vi har ett bra samarbete med framför allt Djursjukhuset Malmö dit vi remitterar svårare eller mer vårdkrävande patienter.

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Chaterine Kolander
Epost: chaterine.kolander@evidensia.se
  Share: