Legitimerad veterinär till natten på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen


Vi på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker nu en legitimerad veterinär till natten!

Vårt erbjudande
Vi söker en legitimerad veterinär som vill bli en del av vårt natt-team. Välkommen till ett akut- och intensivvårdsinriktat djursjukhus med specialistkompetens där vi finns till för djuren varje dag, varje timme, året runt – något som vi är jättestolta över. På Bagarmossen erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på ett kompetent djursjukhus med mycket god stämning! Vi värdesätter kompetensutveckling och personlig utveckling vilket innebär att du får möjlighet att delta i föreläsningar, interna utbildningsmöten, dagliga ronder, journalklubbar, kongresser, forskningsprojekt, externa utbildningar och mycket mer. Vill du ha ett utmanande arbete, tillhöra ett härligt team och bidra till framtidens veterinärvård? Skicka in din ansökan redan idag!

Vårt djursjukhus bemannas dygnet runt av våra skickliga och erfarna medarbetare. Här får du tillgång till modern utrustning för övervakning och behandling, som inkluderar en egen blodbank, telemetri, bärbara ultraljud, MR och CT samt syrgasbur från Snyder. Dina blivande kollegor är skickliga och engagerade och arbetar dedikerat för att hjälpa varje djur. På djursjukhuset arbetar vi med ständiga förbättring vilket innebär att alla medarbetare bidrar till att utveckla verksamheten på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Djursjukhuset finns i Bagarmossen, Stockholm, nära tunnelbanestationen och med Nacka naturreservat runt hörnet.

Om tjänsten
Som nattveterinär arbetar du övergripande och självständigt över djursjukhusets alla avdelningar med stöd från kollegorna i natteamet. Arbetsuppgifterna består bland annat av akutbedömning och behandling av nyinkomna patienter, behandling av patienter på vårdavdelning samt bilddiagnostik och kirurgi vid behov. Kommunikation med djurägarna är också en viktig del av det arbetet vi utför. Vi skräddarsyr och anpassar ditt schema utifrån dina önskemål.

Vem är du?
För att trivas och göra ett bra arbete i den här tjänsten är du legitimerad veterinär med några års erfarenhet av smådjursvård på ett djursjukhus eller större klinik. Du bör även vara bekväm med akut kiurgi. Kunskap inom anestesi samt erfarenhet av intensivvård är meriterande.

Du trivs i ett självständigt och varierat arbete med stort eget ansvar. För dig passar arbete under natten bäst och du har en förmåga att prioritera och arbeta strukturerat. Du har goda kommunikationskunskaper med en vilja att utvecklas. Tillsammans är ett av våra ledord och du välkomnas in i en hjälpsam miljö, vilket är en viktig förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Vill du bli en del av vårt team?
Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan genom att klicka här. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med ett heltidsmått på 34 timmar i veckan, som börjar med en provanställning. Sista ansökningsdatum är 31 oktober och urvalet sker löpande. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta veterinärchef Anja Kanold.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Anicura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

För mer information kontakta

Namn: Anja Kanold
Epost: anja.kanold@anicura.se
Telefon: +4673 022 17 26
  Share: