Legitimerad veterinär till Kävlinge Veterinären

Information om tjänsten

Kävlinge Zoo är butiken med kunskap och personalen som bryr sig om dig och ditt djur. Vi har en stor och trogen kundkrets från nästan hela Skåne. Just nu pågår bygget av en helt ny lokal dit butiken flyttar under första kvartalet 2022. Lokalen blir stor, ljus och på bästa läget i Kävlinge.

Vi kommer att inreda och starta en helt ny veterinärklinik. Under vårt tak kommer bl. a att erbjudas butik, utbildning, hundfrisör samt veterinärvård för smådjur.
Kliniken kommer att ha tillgång till röntgen och ultraljud, möjlighet att göra enklare analyser för snabba provsvar samt kirurgiska ingrepp där djuret kan gå hem samma dag.

Vi söker dig som har bred erfarenhet som smådjursveterinär och är trygg och självgående i din yrkesroll. Du kommer att arbeta som ensam veterinär i uppstarten.
En assistent/djurskötare kommer att anställas. Hur denna tjänst ska se ut och vilken kompetens som ska finnas diskuterar vi tillsammans.

En liten klinik innebär både variation i arbetsuppgifter och arbetstempo. Du har förmågan att lägga i en extra växel när det behövs. I nuläget finns visst samarbete med lokala veterinärer och vi ser att du utvecklar detta till fler veterinärkliniker och djursjukhus. Som person ser vi att du är positiv, lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Precis som vi gillar du att driva utveckling med både kunden och vår arbetsglädje i fokus och du förstår vad det innebär att vara del i ett litet team.
Vi förutsätter god samarbetsförmåga och mycket god förmåga att kommunicera med djurägare.

Erbjudande
Tillsammans med ägaren och grundaren av Kävlinge Zoo, Fredrik Rexington, kommer du att få utforma kliniken och din framtida arbetsplats.

Omfattning
Din tjänst är huvudsakligen förlagt till dagtid. Butiken har öppet till 19.00 på vardagarna och till 16.00 på helgerna så eventuell kvällstjänst kommer vi överens om tillsammans. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde, lön och villkor efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan! Mejla ansökan eller frågor till: annons@kavlingezoo.se

Arbetsgivare

Kävlinge Zoo

Hemsida: www.kavlingezoo.se

För mer information kontakta

Namn: Fredrik Rexington
Telefon: 0708-22 99 94
  Share: