Legitimerad veterinär till vår familjära djurklinik i Staffanstorp inför sommaren 2020

Information om tjänsten

Evidensia Staffanstorp söker sommarvikarier för 2020! Vi söker veterinärer till vår sommarperiod 2020 som sträcker sig från maj till september.

Är du legitimerad veterinär eller tf. veterinär har vi sommarjobbet för dig.

Kom och bli vår kollega i sommar!

Staffanstorps smådjursklinik är en lokal, familjär klinik med stor kompetens!

Evidensia Djurkliniken i Staffanstorp är en smådjursklinik som vill vara djurägarnas naturliga veterinäralternativ i Staffanstorp med omnejd. Vi arbetar i nära samarbete med Djursjukhuset i Malmö.

Vad vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig ett sommarjobb i en familjär miljö där du även får en nära relation till djurägare och patienter. Vi har eget litet lab, tand, röntgen och ultraljud samt ett mycket nära samarbete med Djursjukhuset i Malmö. Tjänsten är perfekt för dig som vill arbeta i den mindre kliniken samtidigt som du har tillgång till all specialistkunskap som finns på Djursjukhuset i Malmö.

Om arbetet:
På kliniken i Staffanstorp får du möjlighet att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter på en smådjursklinik med mestadels hundar och katter. Ett varierande, utvecklande och roligt arbete på poliklinik, operation och tandavdelning.

Vem är du:
Vi söker dig som vill arbeta som klinikveterinär, är självgående, trivs och vill arbeta både i team och självständigt samt med en vilja att lära nytt och utvecklas i din yrkesroll. Som person är du glad, lösningsorienterad och noggrann. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en självklarhet, liksom en positiv attityd och att du har förmågan att vara serviceinriktad i alla situationer. Givetvis älskar du mötet med patient och djurägare och ger med det branschens bästa kundbemötande och djursjukvård i världsklass. Du har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som djurägare.

Som person är du också prestigelös och lösningsorienterad, delar gärna med dig av din kompetens och dina idéer. Du har ett helhetstänk och en grundförståelse för ekonomi och människor.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Evidensia är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra kärnvärden: engagemang, glädje, respekt, kompetens & innovation.

Ort: Staffanstorp

Omfattning: Heltid, sommarvikariat. Dag-, kväll-, och helgtjänstgöring kan ingå.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Skriv gärna önskemål om period som du vill sommarjobba hos oss. Om möjlighet finns startar vi gärna din introduktion under vårens helger och lov.

Sök här:

Sista ansökningsdag: 2020-03-29.
Urval genomförs löpande så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: Har du funderingar kring rollen eller om Evidensia är du välkommen att höra av dig till klinikchef Helena Karlsson via mejl: helena.karlsson@evidensia.se eller 073-9801211.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare

Evidensia Smådjur AB Djurkliniken Staffanstorp

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Helena Karlsson
Epost: helena.karlsson@evidensia.se
Telefon: 0739-801211
Kollektivavtal för tjänst: Gröna Arbetsgivare och SVF
  Share: