Legitimerade veterinärer i Stockholms län

Information om tjänsten

Beskrivning av tjänst
Vi söker legitimerade veterinärer som vill utvecklas tillsammans med oss på vårt regiondjursjukhus. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få en unik möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Tjänsten innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger.

Kvalifikationer  och värderingar
Vi söker dig som är legitimerad veterinär, har Steg 1 alternativt dig som är intresserad av att göra utbildningen men har några år i yrket. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att utvecklas. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga.

Vårt erbjudande
Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anja Kanold, veterinärchef, på tel. 08-505 303 62. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Anja Kanold
Epost: bagarmossen.jobb@anicura.se
Telefon: 08-505 303 62
  Share: