Medarbetare till Djursjukhuset Sundsvall

Information om tjänsten

Mittnorrlands Djursjukvård fortsätter växa och vi söker därför nya medarbetare

MittNorrlands Djursjukvård består av två dygnetruntöppna djursjukhus och tre dagöppna smådjurskliniker. Tillsammans är vi närmare 170 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet! Vår målsättning är att leverera högkvalitativ djursjukvård med omsorg och omtanke om våra medarbetare, patienter och djurägare.

Våra medarbetare är det viktigaste för oss. Vi erbjuder därför bland annat generöst friskvårdsbidrag, friskvårdstid, massagestol på klinikerna. Vi har också jobbat med medarbetarskap för att tillsammans få en trivsam, inkluderande och hållbar arbetsmiljö. Vi är inte perfekta men vi vill bli bättre tillsammans.

Våra djursjukhus är viktiga remissinstanser i norra Sverige eftersom vi kan erbjuda avancerade ortopediska och kirurgiska ingrepp samt intensiv- och stationärvård dygnet runt. Vi tar emot remisser för CT-undersökningar på båda djursjukhusen. Djursjukhuset Sundsvall flyttade våren 2019 till helt nya toppmoderna lokaler på 2 500 kvadratmeter. Våra mindre kliniker har ett nära samarbete med våra djursjukhus och vi har fortlöpande internutbildningar tillsammans för att utveckla vår gemensamma kompetens.

Vi söker dig som är leg vet, leg dss eller djv3 och som vill jobba hos oss.

Varmt välkommen att ansöka genom att mejla: iza.anundborg@djursjukhusetsundsvall.se. Vi behandlar ansökningar löpande.

Arbetsgivare

Djursjukhuset Sundsvall

Hemsida: djursjukhusetsundsvall.se

  Share: