Nordic Key Account Manager

Information om arbetsgivare

Arbetsgivare: PharmaRelations AB

Information om tjänsten

Jobbtitel: Nordic Key Account Manager

Arbetsbeskrivning:

Nextmune är globalt ledande inom allergidiagnostik och immunterapi för behandling av allergi hos sällskapdjur. Våra produkter finns idag i mer än 70 länder världen över. Artuvet, ett dotterbolag inom Nextmune-gruppen, står för ca. 40% av koncernens omsättning och är huvudsakligen inriktat mot norra Europa. Bolagets allergenspecifika immunbehandling (hyposensibilisering), Artuvetrin, är den enda godkända för hundar i Europa.

Vill du bli en viktig del av ett expansivt företag inom Animal Health? Vill du arbeta med marknadsledande produkter i partnerskap med dina kunder? Är du resultatinriktad och relationsskapande med försäljning som spetskompetens?

Nu öppnas möjligheten för dig att arbeta med den marknadsledande portföljen av produkter inom allergidiagnostik och immunterapi för hundar, katter och hästar i Europa. Artuvet söker nu en Nordic Key Account Manager med ansvar för att driva försäljningen av företagets produktsortiment inom allergi för sällskapsdjur.

Som Nordic Key Account Manager har du helhetsansvaret för den nordiska marknaden för Artuvet och du kommer att bidra till företagets framgångar genom att:
• Öka medvetandet för immunterapi hos veterinärkliniker på den nordiska marknaden.
• Presentera produktinformation inför mindre och större grupper, samt bistå med kundsupport.
• Planera, boka, genomföra samt följa upp såväl egna aktiviteter som centralt planerade aktiviteter.
• I samarbete med VD ansvara för affärsplan och proaktivt identifiera affärsmöjligheter för Artuvet i Norden.

Artuvet erbjuder dig en utmanande, självständig och stimulerande roll, där du kommer spela en nyckelroll i den nordiska organisationen. Rollen som Nordic Key Account Manager innebär huvudfokus på Sverige, men kommer medföra resor i Danmark och Norge. Du rapporterar till VD för Artuvet. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker företrädesvis dig som har erfarenhet från försäljning inom Animal Health. Alternativt söker vi dig med erfarenhet från försäljning inom Life Science och som nu vill ta nästa steg i din karriär. För att bli framgångsrik i rollen som Nordic Key Account Manager är du kundfokuserad, utåtriktad och initiativrik med en drivkraft att nå/överträffa uppsatta mål. Du är en person som trivs med ett flexibelt och självständigt arbete samt är en exceptionell relationsskapare. Du har god IT- kompetens och pratar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Körkort krävs för rollen och lämpliga bostadsorter är främst Stockholm Göteborg eller Malmö.

Låter det intressant att arbeta i ett företag som växer och satsar långsiktigt i en spännande bransch? För ytterligare information så är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Ola Gustavsson på 070-165 22 33 ola.gustavsson@pharmarelations.se eller Rikard Lundgren 070-723 69 21 rikard.lundgren@pharmarelations.se

Ansök till tjänsten snarast möjligt via hemsidan www.pharmarelations.se
Ansökningar behandlas löpande.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Snarast möjligt
Publicerad: 9 augusti 2017
Strömsholm

Veterinärer till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Efterfrågan på våra tjänster ökar och därmed behöver vi förstärka med ytterligare veterinärer till hösten. Vem söker vi? Vi söker dig som är […]

Läs mer...
Ledig tjänst
Publicerad: 6 juli 2017
Upp