Nynäshamns Djurklinik söker veterinär

Information om tjänsten

Är du en kunnig och engagerad veterinär som har nära till skratt och ett stort hjärta?
Gillar du kakor, kamratskap, katter, kaniner, hundar och trevliga kunder?
Då låter det som att du skulle passa i vårt härliga team!

Vår mysiga klinik är belägen i natursköna Nynäshamn, 5 mil söder om Stockholm. Kommunen växer och vår kundkrets ökar stadigt. Vi behöver därför bli fler och söker dig som sätter stort värde på den personliga kontakten med djur och djurägare och som vill ha ett omväxlande jobb på en mindre, familjär klinik. Vi månar om att djur, djurägare och personal ska trivas hos oss och känna sig väl omhändertagna. För oss är ett gott arbetsklimat väldigt viktigt och i personalgruppen hjälps vi alla åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi vill att alla i personalen ska känna sig delaktiga i verksamheten och bidra till klinikens utveckling.

Vår klinik har stora och luftiga polrum, operationssal med gasnarkos, digitalröntgen, lab, ultraljud, ett tandbehandlingsrum med dentalröntgen samt ett stort personalrum med övernattningsmöjligheter. Vi har också nyligen blivit en ackrediterad Cat Friendly Clinic!

Du får gärna ha några års erfarenhet av arbete på klinik men även du som är nyexaminerad är välkommen att söka. Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Heltid eller deltidstjänst. Ingen jour eller helgtjänstgöring.Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till Linda Ivarsson, jobb@nynashamnsdjurklinik.se
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Linda på 08-520 204 15
Sista ansökningsdag: 2021-02-28. Intervjuer sker löpande.

Arbetsgivare

Nynäshamns djurklinik

Hemsida: www.nynashamnsdjurklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Linda Ivarsson
Epost: jobb@nynashamnsdjurklinik.se
Telefon: 08-520 204 15
  Share: