Nyutexaminerade veterinärer till Regiondjursjukhuset Bagarmossen i Stockholms län

Information om tjänsten

Vi söker veterinärer till vårt Regiondjursjukhus i Bagarmossen, söder om Stockholm. Hos oss möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste tekniska utrustningen.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året runt. Djursjukhusets drygt 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Arbetsuppgifter

Som veterinär roterar du på våra olika avdelningar, främst polikliniken, akuten och vårdavdelningen. På alla avdelningar är djurägarkontakten en viktig del av arbetet. Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner, faddersystem och blockschema där du får chans att både bredda och fördjupa dina kunskaper. Det finns möjlighet att påbörja utbildning i Steg 1 eller att tillhöra ett av våra specialinriktade team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Tjänsten innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till våra patienter och djurägare som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

Vi söker:

  • Nyutexaminerade veterinärer, alternativt har du ett par års erfarenhet
  • Veterinärer som trivs att arbeta med det skiftande tempo som finns på ett akutdjursjukhus
  • Flytande i svenska, både i skrift och tal är ett krav

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka här. Sista ansökningsdatum är 10 oktober. För frågor om rollen vänligen kontakta Åsa Hersén, veterinärchef, tel 0703-15 22 56 eller Erika Kalmér, HR-chef, tel 070-555 15 21

Arbetsgivare

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Åsa Hersén
Telefon: 0703-15 22 56
  Share: