Veterinary Affairs Manager Sverige

Information om tjänsten

På Hill’s har vi ett syfte. Varje dag förändrar vi livet för miljoner hundar & katter samt djurägare världen över genom banbrytande innovation, fantastiskt foder och de bästa möjliga anställda. Om du är intresserad av ett arbete som gör skillnad och drivs av passion för hundar & katter, uppmanar vi dig att söka till vår tjänst som Professional Consulting Veterinarian (PCV). Hill´s Pet Nutrition (www.hillspet.se) är världsledande  inom klinisk nutrition för hundar och katter och ett av de ledande företagen på den nordiska marknaden avseende veterinärfoderfoder. Hill´s Pet Nutrition är en del av Colgate-Palmolive,och har sitt huvudkontor i Kansas, USA. Vi letar nu efter en strukturerad och noggrann person med förmåga att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Det här är en unik möjlighet att bli en del av ett marknadsledande företag som är i en spännande fas av tillväxt och förändring. Vi letar efter en ny medlem till vårt färgstarka nordiska Professional Veterinary Affairs (PVA) team, gärna boende i Stockholmsområdet.

Ansvarsområden
Som Professional Consulting Veterinarian kommer du att jobba nära vår säljavdelning  och verka som teknisk kontaktperson för de svenska säljarna, genom rådgivning, coachning och upplärning av dessa.

De huvudsakliga ansvarsområdena för tjänsten är:

 • Öka säljarnas produkt-, kommunikations- och presentationsförmåga genom löpande träning och coachning.
 • Utbildning, coachning och kompetensutveckling av relevanta anställda på kliniker när det gäller nutrition.
 • Nära samarbete med veterinär- och djursjukskötar-utbildningar och professionell support till universitet.
 • Planera och bemanna Hill’s närvaro på nationella-, regionala- och specialistkonferenser för att bygga relationer; bidra med en veterinärs perspektiv samt övertyga deltagare om styrkan i att rekommendera och sälja Hill’s foder.
 • Driva utbildningar online för veterinära samarbetspartners genom webcasts, videos och podcasts för den svenska marknaden.

Tjänsten refererar till Nordic Professional Affairs Manager på det nordiska huvudkontoret i Virum, norr om Köpenhamn.

Den vi söker  har följande profil:

 • En veterinärlegitimation och minimum fyra års klinisk erfarenhet av arbete med smådjur
 • En hög nivå på såväl svenska som engelska i tal och skrift
 • Basal förståelse av företagsterminologi och god analytisk förmåga
 • Besitter stark arbetsmoral, har ett professionellt uppförande och bemötande, och hög integritet
 • Är motiverad och tävlingsinriktad
 • God kommunikationsförmåga
 • Passion för våra hundar & katter

Kvalifikationer
Den person vi letar efter är en person med mycket driv och med ett starkt konsumentfokus. Dessutom, god social kompetens med passion för arbetet och en hög grad av professionalism.  Vi letar efter en person som kan arbeta självständigt, klarar av ett krävande schema med oregelbundna arbetstider och kan resa inom Sverige för interna och externa kundbesök eller utbildningar. Visst övernattande på annan ort förekommer. Förmåga att kunna ta välgrundande beslut under komplexa eller osäkra förhållanden är ett måste.

Därutöver ska kandidaten även:

 • Ha en skarp blick och vara strukturerad och noggrann.
 • Kunna prioritera och hantera flera, samtidigt pågående uppgifter.
 • Ha en mycket god kommunikationsförmåga (i både skrift, tal och vid presentation).
 • Ha en bra prioriterings och planeringsförmåga.
 • Kunna samarbeta och vara en del av ett team.
 • Ha en stark drivkraft och kunna bygga meningsfulla relationer med ledande personer inom veterinärbranschen.

Vill du bli en del av vårt team?
 Ansök här

Då vi går igenom ansökningarna löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt.

För frågor:

Chelina Klehr
Nordic Veterinary Affairs Manager
chelina_klehr@hillspet.com
Mobil: +45 22474992

Colgate-Palmolive är ett världsomspännande företag inom detaljhandel inom affärsområdena dental hälsa, personlig hygien, rengörings-produkter och hund- & kattfoder. Med varumärken som Colgate, Palmolive, Ajax, Softlan, Hill’s Prescription Diet och Hill’s Science Plan, har Colgate-Palmolive en välkänd portfölj av produkter som tillgodoser konsumenters behov i över 200 länder världen över. Företaget har omkring 38 000 anställda över hela världen och hade en nettoförsäljning på 16 miljarder dollar 2015. Colgate-Palmolive Nordic verkar i hela regionen med huvudkontor i Virum, Danmark, och är närvarande i samtliga länder (Danmark, Sverige, Norge och Finland). Våra tre grundläggande värderingar, Caring, Global Teamwork och Continuous Improvement, är en del av allt vi gör. De är grundpelarna i vår företagsstrategi och återspeglas i alla aspekter av vårt arbete. (www.colgate.se)

 

Arbetsgivare

Hill's Pet Nutrition

Hemsida: www.hillspet.se

För mer information kontakta

Namn: Hans Axelsson
Epost: hans_axelsson@hillspet.com
Telefon: +46 (0)70 674 9030
  Share: