Schemaläggare med bemanningsansvar i Örebro län

Information om tjänsten

AniCura djursjukhus i Kumla är ett djursjukhus som har öppet dygnet runt årets alla dagar och som erbjuder hjälp med allt från akutfall och intensivvård till friskvård. Hos oss får du en möjlighet att arbeta i en verksamhet där människor är starkt engagerade och brinner för sitt arbete.

Om tjänsten
Rollen är komplex och kräver hantering av många olika parametrar såsom kompetenser och verksamhetens behov i förhållande till lagar och avtal. Schemaläggaren arbetar självständigt men samverkar också med gruppledare och övriga kollegor för att hitta de bästa lösningarna.

Vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av schemaläggning med goda kunskaper om arbetstidslagen. Du sköter schemaläggning och arbetstidsplanering av våra legitimerade veterinärer, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister. Som schemaläggare ansvarar du för planeringen av den dagliga bemanningen som hos oss är dygnet runt årets alla dagar. Du ansvarar för all bemanning och hanterar all frånvaro både vid sjukdom och ledigheter samt svarar på frågor angående schema och bemanning per mail och telefon. Det vi söker är en person som tar initiativ, är serviceinriktad, samt har lätt för att samarbeta. Vi vill också att du är strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifterna efter behov. Du arbetar förutseende och självständigt. Att du är van att ta ansvar och se helheten i ditt arbete. Stämmer det in på dig tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 100 %.

Kontakt
Sköterskechef Angelica Messa nås på mail angelica.messa@anicura.se
VD Maria Söderberg nås på mail maria.soderberg@anicura.se

Ansökan mailas till HR jessica.sedigh@anicura.se bifoga CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset i Kumla

Hemsida: anicura.se

  Share: