Smådjursveterinär till trivsam, väletablerad klinik i Västra Götalands län

Information om tjänsten

Vill du arbeta med din passion tillsammans med kollegor som fokuserar på ett trevligt arbetsklimat, friska djur och nöjda djurägare? Vi letar nu efter dig som vill vara på en arbetsplats där det inte bara är viktigt att vara engagerad i sin yrkesroll utan även att ha roligt och trivsamt på jobbet! Låter det som något som kan passa dig? Hör av dig till oss.

Arbetsuppgifter:
Som klinikveterinär hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och kan komma att formas utifrån ditt kompetensområde. Polikliniskt arbete ingår och arbetsdagen formas utifrån din patientlista. Vi arbetar på kliniken mycket med mjukdelskirurgi, odontologi, medicinska utredningar, rehabilitering/friskvård m.m.

Kvalifikationer:
Du som söker är antingen ny i din veterinärroll och kan därmed utvecklas tillsammans med dina erfarna kollegor på kliniken alternativt är du en erfaren veterinär som tidigt kan hitta din egen plats hos oss.

Har du erfarenhet av odontologi är det till din fördel men inte ett krav. Det viktigaste för oss är din personlighet och ditt engagemang för våra patienter och djurägare. Som person behöver du vara positiv, ambitiös och flexibel. Känner du dig träffad så tveka inte att visa ditt intresse för att jobba och utvecklas tillsammans med oss.

Ort: Kliniken finns ca 12 km söder om Göteborg, i Kållered.

Omfattning: Tjänsten är hel- eller deltid. Kliniken är öppen helgfri måndag-fredag.

Sista ansökningsdag: Löpande urval tillämpas så ansök därför gärna så snart som möjligt.

Ansök via länk!

För information: Vid frågor om tjänsten eller om oss så ring klinikchef Marie Wilderoth på 070-399 80 01 alternativ skickar du e-post till marie.wilderoth@evidensia.se

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen!

Djurkliniken Kållered är den mindre kliniken med det personliga bemötandet och breda kompetensen. Vi jobbar för att varje djur och djurägare känna sig sedd, trygg och väl omhändertagen. Kliniken erbjuder kirurgi, medicinska utredningar, tandvård, sjukgymnastik, och profylaktisk vård. Med olika specialistområden i personalgruppen kompletterar vi varandra på ett utomordentligt sätt. Det är lätt att trivas tillsammans med oss. Kliniken har öppet måndag till fredag.

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: www.evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Marie Wilderot
Epost: marie.wilderoth@evidensia.se
Telefon: 070-399 80 01
  Share: