Djursjukhuset Sundsvall söker leg djursjukskötare och erfaren djurvårdare i Västernorrlands län

Information om tjänsten

Djursjukhuset Sundsvall är ett komplett djursjukhus med kompetens att hantera alla sorters patienter dygnet runt. Vi ligger i Sveriges vackraste stad och söker nu nya medarbetare inför vår expansion. För oss är det viktigt att skapa bra team och vara det lilla men kompetenta djursjukhuset med mycket omtanke om såväl patienter och deras ägare som våra kollegor.

Du som söker är legitimerad djursjukskötare eller motsvarande och har gärna specialintresse för operation, akut/intensivvård och/eller rehab. Vi erbjuder också utbildningstjänst för dig som är nyare i yrket. Djurvårdare med erfarenhet från djursjukvård är också välkomna att söka.

Djursjukhuset Sundsvall är med sina 50 anställda (ca 15 veterinärer) en del av MittNorrlands Djursjukvård AB. Inom koncernen är vi ca 150 anställda fördelade på sex kliniker och bjuder på stor samlad kompetens och resurser för avancerad djursjukvård, liksom ett riktigt gott arbetsklimat!

Tjänsterna är tillsvidare eller vikariat och vi intervjuar samt tillsätter löpande. MittNorrlands Djursjukvård värdesätter mångfald.

Välkommen med din ansökan senast 20 november till klinikchef Åsa Rising på: asa.rising@djursjukhusetsundsvall.se
Har du frågor är du välkommen att höra av dig via mail eller på 072-586 82 08/
060-14 70 10 (vx).

 

Arbetsgivare

Djursjukhuset Sundsvall

Hemsida: www.djurkliniken.se

För mer information kontakta

Namn: Åsa Rising
Epost: asa.rising@djursjukhusetsundsvall.se
Telefon: 072-586 82 08
  Share: