Sollentuna Djurklinik söker legitimerad veterinär i Stockholms län

Information om tjänsten

Sollentuna Djurklinik är en fristående medelstor klinik strax norr om Stockholm med personlig och trevlig atmosfär. Vi tar emot ca 9000 patienter per år. Största patientgruppen är hundar och katter men vi tar även emot kaniner och marsvin. Sedan ett par år har vi Guldstatus för Catfriendly clinic.
Vi som arbetar här drivs av glädjen att göra ett bra jobb med djurets bästa i fokus och en strävan att ständigt bli bättre och lära oss nya saker. För närvarande är kliniken öppen dag- och kvällstid på vardagar. Röda dagar är det stängt.

Kliniken byggdes ut under våren 2017 med två tandbehandlingsrum för att kunna ta hand om det stora patienttrycket på tandvård. Vi har en operationssal för mjukdelskirurgi med två narkosplatser. Poliklinikavdelningen har åtta rum, varav ett för vår konsulterande ultraljudsveterinär och vår ögonspecialist, samt en isoleringsavdelning. Vi har digital röntgen, laboratorium, gasnarkos och modern tandutrustning. I dagsläget arbetar fem veterinärer, tre legitimerade djursjukskötare, fyra djurvårdare samt en receptionist hos oss.

Vi söker en legitimerad veterinär. För dig som har tidigare erfarenhet finns stor möjlighet att få ta eget ansvar och vidareutvecklas efter dina förutsättningar både inom medicin och kirurgi samt inte minst tandvård. Har du ingen tidigare erfarenhet, men rätt vilja och inställning, kan vi erbjuda en utbildningstjänst där du alltid har tillgång till handledning av erfarna kollegor.
Välkommen med din ansökan till maria.ledunger.thulin@sollentunadjurklinik.se

Det går även bra att skicka frågor per mail.

Arbetsgivare

Sollentuna Djurklinik

Hemsida: www.sollentunadjurklinik.se

För mer information kontakta

Epost: info@sollentunadjurklinik.se
  Share: