Sollentuna Djurklinik söker veterinär för sommarvikariat 2021

Information om tjänsten

Vi välkomnar både legitimerade veterinärer med eller utan erfarenhet och tf veterinärer. Om vi trivs med varandra finns goda chanser till fortsatt anställning.

Sollentuna Djurklinik är en fristående medelstor klinik strax norr om Stockholm med personlig och trevlig atmosfär. Vi tar emot ca 10 000 patienter per år. Största patientgruppen är hundar och katter men vi tar även emot kaniner, marsvin och smågnagare. Sedan några år har vi Guldstatus för Catfriendly clinic.

Vi som arbetar här drivs av glädjen att göra ett bra jobb med djurets bästa i fokus och en strävan att ständigt bli bättre och lära oss nya saker. För närvarande är kliniken öppen dag- och kvällstid på vardagar. Röda dagar är det stängt.

Kliniken byggdes ut under våren 2017 med två tandbehandlingsrum för att kunna ta hand om det stora patienttrycket på tandvård. Vi har en operationssal för mjukdelskirurgi med två narkosplatser. Poliklinikavdelningen har åtta rum, varav ett är för ultraljud och ögonundersökningar samt en isoleringsavdelning. Vi har digital röntgen, laboratorium, gasnarkos och modern tandutrustning. I dagsläget arbetar sex veterinärer, fyra legitimerade djursjukskötare, fem djurvårdare samt en receptionist hos oss.

För dig som har tidigare erfarenhet finns stor möjlighet att få ta eget ansvar och vidareutvecklas efter dina förutsättningar. Har du ingen tidigare erfarenhet, men rätt vilja och inställning, erbjuder vi en arbetsplats där du alltid har tillgång till handledning av erfarna kollegor. Vid behov kan tjänsten påbörjas innan sommaren.

Välkommen med din ansökan till maria.ledunger.thulin@sollentunadjurklinik.se
Det går även bra att skicka frågor per mail. Vi vill ha din ansökan före 15 mars.

Arbetsgivare

Sollentuna Djurklinik

Hemsida: sollentunadjurklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Maria Ledunger Thulin
Epost: maria.ledunger.thulin@sollentunadjurklinik.se
Telefon: 08-35 00 35
  Share: