Sommarvikarier sökes till Stiftelsen Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås

Information om tjänsten

Till sommarvikariat 2021 söker vi nu leg. veterinärer, tf. veterinärer. Vi söker också leg. djursjukskötare och djurvårdare med utökad behörighet.

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi är 50 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad alla årets dagar.

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med kompetenser inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård och ett väl utvecklat laboratorium. Vi har flera specialiserade team inom olika vårdområden. Vi har alla typer av fall, bokade som akuta patienter.

Vi erbjuder en välplanerad introduktion, normalt två veckor lång där vi tillsammans ser på hur vi kan forma din start hos oss. Till ditt stöd finns det kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vi månar om att arbetsdagen skall innehålla glädje, utmaningar och stimulera goda vanor och kloka beslut. Vi som arbetar på djursjukhuset har målet att göra allt för djur och djurägare för att ge bästa möjliga vård och service.

För att trivas i din roll hos, tror vi att du är noggrann, ansvarstagande, vänlig och serviceinriktad såväl mot djurägare som dina arbetskamrater.

Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team sommarn 2021 med målet att ge våra patienter och djurägare en säker och kvalificerad vård, är du varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com

Har du frågor om tjänsterna eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta Chefsveterinär Karin Nyman karin.nyman@blastjarnan-boras.com

Arbetsgivare

Stiftelsen Sv. Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås

Hemsida: www.blastjarnan-boras.com

För mer information kontakta

Namn: Pereric Hedelin
Epost: pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com
Telefon: 0705-274309
Kollektivavtal för tjänst: Ja
  Share: