Sommarvikarier till Djursjukhuset i Västra Götalands län

Information om tjänsten

Vi hälsar nyutexaminerade sommarvikarier varmt välkomna till Djursjukhuset Vi söker veterinärer, Leg. djursjukskötare och djurvårdare inför sommaren 2018. Under sommaren arbetar du tillsammans med våra ordinarie veterinärer, Leg. djursjukskötare och djurvårdare. Det är en fantastisk möjlighet att få erfarenhet och insikt i arbetet på ett djursjukhus. Är du rätt kandidat finns det goda chanser till förlängning av uppdraget.

För att trivas på djursjukhuset är du en person som är serviceinriktad, stresstålig och flexibel när så krävs. Att du är noggrann och ser värdet i god kommunikation såväl med kollegor som djurägare är nödvändiga egenskaper för tjänsten.

Vill du bli en del av vårt sommarteam ser vi med glädje fram emot din ansökan. Tjänsterna är 2 á 3 månaders vikariat. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-02-28.
Frågor kan ställas till Chefsveterinär Karin Nyman. E-post: karin.nyman@blastjarnan-boras.com. Skicka din ansökan inkl. personligt brev och CV per e-post till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com

Arbetsgivare

Stiftelsen Blå Stjärnan

Hemsida: www.blastjarnan-boras.com

För mer information kontakta

Namn: Karin Nyman
Epost: karin.nyman@blastjarnan-boras.com
  Share: