T.f veterinär/veterinär för sommarvikariat i Stockholms län

Information om tjänsten

Nu tar vi emot ansökningar till sommarjobb hos oss på djursjukhuset. Är du veterinär alternativt veterinärstudent och behörig att arbeta som t.f veterinär? Eller är du kanske på gång att ta din examen? Varmt välkommen att höra av dig till oss. Tillsammans jobbar vi för djurens bästa, varje dag.

Beskrivning av tjänsten
Vi på västerort är ett mellanstort djursjukhus. Hos oss får du en väl planerad introduktion och därefter kommer du ha ett varierat och utvecklande arbete. Givetvis kommer du få stöd av erfarna kollegor under ditt sommarvikariat hos oss. Arbetet innebär omhändertagande av bokade patienter, akutpatienter, stationärdagspatienter samt att vi har en operationsavdelning.

Kvalifikationer
Du är legitimerad veterinär eller alternativt behörig att arbeta som veterinär på t.f. nivå. Du har ett genuint intresse av att arbeta i team, leverera kvalitet och möta djurägare. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att utvecklas och brinner för att arbeta med smådjur på ett djursjukhus med närhet till kunderna, är viktiga för oss. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Självklart tycker du om djur lika mycket som oss och identifierar dig med våra värderingar engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Erbjudande
Hos oss på Evidensia Djursjukhuset Västerort erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta patienter. Vi tycker det är viktigt att trivas på arbetet och tillsammans skapar vi toppklassig kundservice. Hos oss får du uppleva en god sammanhållning av engagerade och kompetenta kollegor med passion för djuren och deras välbefinnande. Vi har uppdaterad och bra tekniskt utrustning och strävar efter hög patientsäkerhet i allt arbete. Vill du ha ett utvecklande sommarvikariat i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Chefsveterinär Frida Thorsell 070- 513 80 51, frida.thorsell@evidensia.se eller Djursjukhuschef Heléne Kristensson 079- 074 67 89, helene.kristensson@evidensia.se . Tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till en tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du in senast den 10 februari.

Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att komma direkt till ansökan.

 

Arbetsgivare

Evidensia Djursjukhuset Västerort

Hemsida: jobb.evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Frida Thorsell eller Helene Kristensson
Epost: frida.thorsell@evidensia.se
Telefon: 070- 513 80 51
  Share: