Tf. veterinär/leg. veterinär för sommarjobb i Västra Götalands län

Information om tjänsten

Vill du arbeta med din passion tillsammans med kollegor som fokuserar på ett trevligt arbetsklimat, friska djur och nöjda djurägare? Vi letar nu efter dig som vill ha möjlighet till sommarjobb och som är redo att ta nästa steg i din veterinärmedicinska utveckling. Låter det som något du kan trivas med? Hör av dig till oss.

Arbetsuppgifter:
Som sommarvikarierande veterinär hos oss kommer du ha varierade arbetsuppgifter vilka kan komma att formas utifrån ditt kompetensområde. Ett exempel på ansvarsområde kommer vara att arbeta med polikliniska fall där du utifrån din patientlista utformar din arbetsdag. Arbetet innebär tätt samarbete med dina kollegor på kliniken.

Kvalifikationer:
Du som söker är behörig som tf. veterinär eller alternativt nyutexaminerad leg. veterinär då vi har erfaren personal som kan och vill coacha dig på plats. Även du som är erfaren veterinär är givetvis välkommen med din ansökan. Har du erfarenhet av enklare kirurgi är det till din fördel men inte ett krav. Det viktigaste för oss är din personlighet och ditt engagemang för våra patienter och djurägare. Som person behöver du vara positiv, ambitiös och flexibel. Känner du dig träffad så tveka inte att visa ditt intresse för att jobba och utvecklas tillsammans med oss.

Ort: Göteborg, Kållered

Omfattning: Tjänsten är ett sommarvikariat där omfattning och tidslängd kan diskuteras. Tillträde till tjänsten bestäms i överenskommelse mellan dig och klinikchef Marie.

Sista ansökningsdag: Löpande urval tillämpas så ansök därför gärna så snart som möjligt.

Ansök via länk!

För information:
Vid frågor om tjänsten eller om oss så ring klinikchef Marie Wilderoth på 070-99 80 01 alternativ skickar du e-post till marie.wilderoth@evidensia.se

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen!

Djurkliniken Kållered är den mindre kliniken med det personliga bemötandet och breda kompetensen. Vi jobbar för att varje djur och djurägare känna sig sedd, trygg och väl omhändertagen. Kliniken erbjuder kirurgi, medicinska utredningar, tandvård, sjukgymnastik, och profylaktisk vård. Med olika specialistområden i personalgruppen kompletterar vi varandra på ett utomordentligt sätt. Det är lätt att trivas tillsammans med oss. Kliniken har öppet måndag till fredag.

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Marie Wilderoth
Epost: marie.wilderoth@evidensia.se
Telefon: 070- 99 80 01
  Share: