Två leg djursjukskötare eller djurvårdare nivå 3

Information om tjänsten

Är du vår nya leg dss eller djurvårdare som vill jobba med oss i vårt härliga team?

Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd klinik. Hos oss jobbar två veterinärer och en receptionist, samt konsulter inom ultraljud och tandkirurgi. Vår leg dss ska lämna oss för nya utmaningar och vi behöver stärka vårt team med två stycken leg dss eller djurvårdare nivå 3. Tjänst 1: Tjänsten inbegriper framförallt jobb på poliklinik, där du kommer att jobba i team med erfaren veterinär och ha ansvar för egna patienter (exempelvis vaccinationer, provtagningar, avlivningar, SKK-röntgen, mm). Eftersom kliniken är liten ingår även att vid behov assistera på operation. Tjänst 2: Tjänsten inbegriper jobb på operation med tandpatienter och mjukdelskirurgi. Arbetsuppgifter innefattar anestesi, underhåll av utrustning och instrument på operation, samt uppföljning av tand/operationspatienter. Eftersom kliniken är liten kan arbete på poliklinik bli aktuellt när det finns behov av detta. Du kommer att jobba i team med erfaren leg veterinär/leg tandläkare.

Tjänsterna är flexibla, vilket betyder att vi kan erbjuda tjänst som är kombinerad på poliklinik och operation om detta skulle vara önskvärt.

Du är prestigelös, innovativ, social, snabblärd och orädd samt tycker om att jobba i ett litet team.

Vår filosofi är att ha en stressfri miljö för både personal, patienter och dess djurägare. Vi vill kunna känna att både djurägare och djur har fått hela vår uppmärksamhet. Därför bokar vi extra tid på varje patient för att kunna säkerställa detta. Vi anpassar bokningarna för att kunna ge extra tid till komplicerade fall eller djur/djurägare som behöver extra tid och omsorg.

Vi har som policy att minimera risk för övertid, vilket innebär att personalen sällan jobbar över hos oss. Vi jobbar ständigt på att få ett bra flyt i arbetsrutiner och bokningar, vilket leder till en lugnare arbetsmiljö.

Kvalifikationer: sökande måste vara legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare nivå 3. Du pratar flytande svenska.
Tjänstgöringsgrad: deltid eller heltid. Minimum tjänstgöringsgrad är 60%. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi har inte öppet för jour eller på helgerna.
Anställningsform: tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Förmåner: Kollektivavtal och friskvårdsbidrag finns. Det finns möjlighet att ha med egen hund på jobbet.
Tillträde: enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Välkommen med din ansökan inklusive personligt brev och CV till maria@djursholmsvet.se, snarast dock senast 31/12-2020.
För frågor kontakta Maria Thörner på telefon 08-755 4236.

Arbetsgivare

Djursholms Veterinärklinik

För mer information kontakta

Namn: Maria Thörner
Telefon: 08-755 4236
  Share: