Veterinär 80-100% sökes till AniCura Animalen Djursjukhus i Södermanlands län

Information om tjänsten

AniCura Animalen Djursjukhus i Södertälje, med filial i Trosa, erbjuder kvalificerad sjuk- och friskvård för smådjur. Vi utför avancerade medicinska utredningar och de flesta kirurgiska ingreppen. Vi arbetar i moderna funktionella lokaler, med hög teknisk standard på utrustningen. Vår största tillgång är vår fantastiska personalgrupp. Åtta veterinärer arbetar tillsammans med legitimerade djursjukskötare (15 st!), djurvårdare, leg sjukgymnaster, BMA och receptionister. I dag är vi totalt 34 st.

Om jobbet
Vi erbjuder dig en plats på en härlig klinik, i ett skickligt och engagerat team med hög kompetens. Arbetsuppgifterna varierar under veckan. Vi varvar poliklinik-, vård- och operation. Vanligtvis också en fast kväll i veckan. Vi jobbar inte på natten och vi är lediga helgdagar.
Välkommen att besöka oss. Vi visar gärna hur det ser ut och hur vi jobbar här!

Din profil
Vi söker dig som vill jobba på ett mindre djursjukhus med stora resurser. För att trivas i rollen är du en glad, positiv och engagerad person som tycker om att arbeta med djur, men också människorna i vårt arbetsteam och våra kunder. Du har servicekänsla, är effektiv och noggrann. Vi ser gärna att du vill vara med att utveckla verksamheten. Du kommer i huvudsak att arbeta på vår huvudklinik i Södertälje och ibland även på vår filial i Trosa.

Ansökan och kontakt
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till vår klinikchef Ulf Ytterberg på: ulf.ytterberg@anicura.se
eller till Anna Sandin, personalansvarig: anna.sandin@anicura.se

Frågor om tjänsten besvaras gärna via e-post.

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: ANICURA.SE

För mer information kontakta

Namn: Anna Sandin
Epost: anna.sandin@anicura.se
  Share: