Veterinär till Strömsholm

Information om tjänsten

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete som veterinär på ett stort djursjukhus med många intressanta fall? Vill du arbeta med kompetenta, hjälpsamma och trevliga kollegor?

Om jobbet

I arbetet som veterinär hos oss kommer du få möjlighet att arbeta på flera olika delar av djursjukhuset. I arbete på vår mottagning och akutmottagning tar du emot djurägare som söker vård hos oss antingen genom bokade- eller akuta besök. Vid arbete på vårdavdelningen och intensivvårdsavdelningen arbetar du med vård av våra inneliggande djur. Det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen som veterinär inom det område som just du är intresserad av.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad veterinär och som ser ett stort djursjukhus med intressanta fall och kunniga, engagerade kollegor som en attraktiv arbetsplats. Du får gärna ha erfarenhet av arbete som veterinär, men vi välkomnar även nyutexaminerade veterinärer. Vi är en stor grupp av medarbetare och vi vill gärna att du tycker om och trivs med att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som nyanställd ett väl inarbetat introduktionsprogram som innefattar kliniska handledare, föreläsningar och en personlig mentor. Vi har i vår veterinärgrupp hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hos oss får du utvecklas, både genom utbildning och genom vårt sätt att arbeta som ett lärande djursjukhus. Vi har dagliga ronder för att diskutera och hjälpas åt med våra intressanta patientfall.

Vårt välutrustade djursjukhus ligger i natursköna Strömsholm. Vi har bra personalförmåner och om du har egen hund finns möjlighet att ha med hunden.

Om du vill bli del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänster, föräldraledighetsvikariat och längre semestervikariat.

Sista ansökningsdag 2019-12-31.
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Ansök här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta veterinärchef Anna Zackrisson tfn: 0220-45803.

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Vi vill tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. I dag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Arbetsgivare

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Hemsida: jobb.evidensia.se

  Share: