Smådjursveterinär till Kållered

Information om tjänsten

Smådjursveterinär till trivsam, väletablerad djurklinik

Vill du arbeta med din passion tillsammans med kollegor som fokuserar på ett trevligt arbetsklimat, friska djur och nöjda djurägare? Vi letar nu efter dig som vill vara på en arbetsplats där det inte bara är viktigt att vara engagerad i sin yrkesroll utan även att ha roligt och trivsamt på jobbet! Låter det som något som kan passa dig? Hör av dig till oss.

Arbetsuppgifter: Som klinikveterinär hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och kan komma att formas utifrån dina kompetensområden. Polikliniskt arbete ingår och arbetsdagen formas då utifrån din patientlista. Vi arbetar med mjukdelskirurgi, odontologi, medicinska utredningar, rehabilitering/friskvård m.m.

Kvalifikationer:
Erfarenhet är meriterande. Har du dessutom tidigare arbetat med specifika inriktningar såsom tandvård, ultraljud och/eller kirurgi är det positivt.

Lika viktigt för oss är din personlighet och ditt engagemang för våra patienter och djurägare. Som person behöver du vara positiv, ambitiös och flexibel. Känner du dig träffad så tveka inte att visa ditt intresse för att jobba och utvecklas tillsammans med oss.

Ort:
Kliniken finns ca 12 km söder om Göteborg, i Kållered.

Omfattning:
Tjänsten är hel- eller deltid. Kliniken är öppen helgfri måndag – fredag.

Sista ansökningsdag:
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För information:
Har du frågor om tjänsten, kliniken eller andra funderingar är du varmt välkommen att kontakta Djurklinikchef Marie Wilderoth.

Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om oss på vår kliniksida.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Arbetsgivare

Evidensia Smådjur AB

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Marie Wilderoth
Epost: marie.wilderoth@evidensia.se
Telefon: +46 703 998001
  Share: