Veterinär till Djursjukhuset i Västerort, Stockholms län

Information om tjänsten

Vi behöver förstärka vårt djursjukhus med ytterligare en veterinär!
Djursjukhuset Västerort, din nya arbetsplats? Vi brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning. Hos oss får du själv utvecklas och vara med att utveckla vår verksamhet för djurens bästa. Vi tycker det är viktigt att trivas på arbetet och tillsammans skapar vi toppklassig kundservice.

Beskrivning av tjänsten
Nu söker vi dig som är veterinär med intresse för medicinska patienter. Du ska i huvudsak arbeta med medicinska utredningar på vår poliklinik och med våra dagstationära patienter. Tjänstgöring på akutmottagningen och operation ingår också i ditt arbete. Passen fördelas utefter önskemål och kompetens. Hos oss får du själv utvecklas och vara med att utveckla vår verksamhet för djurens bästa.

Kvalifikationer
Du är legitimerad veterinär, med flera års yrkeserfarenhet med ett genuint intresse av att arbeta i team, leverera kvalitet och möta djurägare. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att utvecklas och brinner för att arbeta med smådjur på ett djursjukhus, är viktiga för oss. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en självklarhet, liksom en positiv attityd och förmågan att vara serviceinriktad även i pressade situationer. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som veterinär och vi vill utveckla den ännu mer.

Erbjudande
Hos oss på Evidensia Djursjukhuset Västerort erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta patienter. Kompetensutveckling, intern likväl som extern är viktiga för att oss. Hos oss får du uppleva en god sammanhållning av engagerade och kompetenta kollegor med passion för djuren och deras välbefinnande. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och kompetenta medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team med fokus på personalvård? Då ska du söka till oss!

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta chefsveterinär Frida Thorsell 070- 513 80 51, frida.thorsell@evidensia.se eller djursjukhuschef Heléne Kristensson 0779- 074 67 89, helene.kristensson@evidensia.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du in senast den 25 februari via jobb.evidensia.se

Välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Västerort är ett mellanstort sjukhus som tar emot ca 14 000 patienter per år och ingår i en av Europas kvalitetsledande kedjor. Hos oss finns ett välutrustat laboratorium med Biomedicinsk analytiker, digital röntgen, ultraljud samt en operationsavdelning med ett enskilt, välutrustat rum för tandvård. Vi är ca 30 anställda och består av veterinärer, legitimerade djursjukskötare, djurvårdare och BMA. Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt utökad kompetens inom tandbehandlingar. Vi har en auktoriserad ögonlysare och vi utför ultraljudsundersökningar av hjärta och bukorgan. På Västerort strävar vi efter att kombinera bra djursjukvård med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och deras ägare.

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: jobb.evidensia.se

  Share: