Djursholms veterinärklinik söker en veterinär till en utbildnings-/utvecklingstjänst i Stockholms län

Information om tjänsten

Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd fristående klinik som öppnade 2010 i natursköna Djursholm, Danderyd. Kliniken har ett välrenommerat rykte och en väl inarbetad kundkrets med ca 2 500 besök per år.
Hos oss jobbar en veterinär, några konsulter, en legitimerad djursjukskötare och en djurvårdare i ett härligt gäng. Vår målsättning är att erbjuda personlig djursjukvård med hög kvalité och en god kompetens.
Vår verksamhet växer och vi kan nu erbjuda en mer avancerad tandvård och därför behöver vi utöka vårt team med ytterligare en Leg. veterinär.  Är det du?

Kvalifikationer: (vem är du?)
Vi söker nu dig som är nyutbildad med ett brinnande intresse för smådjur och som vill arbeta och utvecklas på en mindre men välutrustad klinik. Du som är i början av din yrkeskarriär och har fått din veterinärlegitimation är varmt välkommen att söka tjänsten. Du som är mer erfaren är naturligtvis också intressant för rollen. Det viktiga för oss är att du är rätt person för jobbet. Vi tror att du som är noggrann, kompetent och ansvarstagande med fokus på våra patienter och djurägare, kommer att trivas hos oss. Vi tror också att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med våra kunder och medarbetare, och samtidigt vill ha kul på jobbet.

Vi erbjuder:
På vår klinik kan vi hantera såväl svårare utredningsfall och operationer som förebyggande sjukvård och enklare mottagning. Vi erbjuder dig ett varierat och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att hitta ditt intresseområde. Kliniken har generösa poliklinik- och operationstider, en djuranpassad stressminimerande vård, individanpassad schemaläggning och en personlig utbildningsplan.

Tjänstgöringsgrad: önskvärt 100 %, men vi kan vara flexibla mellan 50-100 % beroende på personliga önskemål. Intervjuer sker fortlöpande.

Om det låter intressant så hör av dig till:
Klinikchef Maria Thörner: maria@djursholmsvet.se eller 08-755 42 36.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Arbetsgivare

Djursholms veterinärklinik

För mer information kontakta

Namn: Maria Thörner
Epost: maria@djursholmsvet.se
Telefon: 08-755 42 36
  Share: