Veterinär till Bagarmossen

Information om tjänsten

Veterinär med specialintresse i kardiologi och ultraljud – möjlighet till specialistutbildning i kardiologi

Som kardiolog på Bagarmossen möter du intressanta och utvecklande fall och får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor samt den senaste tekniska utrustningen.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och har en inriktning på akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter. De 180 medarbetarna är engagerade och brinner för avancerad djursjukvård. Vi har stort fokus på utbildning och alla våra medarbetare har en hög utvecklingstakt. Våra specialister stödjer och utvecklar vården på djursjukhuset och bidrar till utvecklingen av de mindre erfarna kollegorna. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

Arbetsuppgifter
Just nu finns en unik möjlighet för en veterinär som vill vidareutvecklas inom kardiologi tillsammans med ett drivet team och med avancerad utrustning. För den rätta
kandidaten finns även möjlighet att påbörja en steg 2 utbildning i kardiologi med handledning av vår steg 2 specialist i ämnet, Anna Rave Vestberg, enligt ESKs utbildningsprogram (https://svf.se/specialistutbil…). Tjänsten kommer att skräddarsys för slutkandidaten. Ofta varvas kardiologi med generella ultraljudslistor för medlemmarna i teamet men tjänsten kan också innebära arbete på djursjukhusets övriga avdelningar med handledning och utbildning.

Vem är du?
Vi söker dig som har svensk veterinärlegitimation, gärna med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Du måste brinna för kardiologi och ha viss erfarenhet att arbeta med kardiologiska utredningar. Du bör vara självständig och driven men samtidigt uppskatta att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor skapa högkvalitativa resultat. Du behåller ditt lugn och har förmågan att prioritera även i utmanande situationer.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt djursjukhus med stora diagnostiska möjligheter och spännande fall. På djursjukhuset pågår ett stort övergripande förbättringsarbete som syftar till att våra medarbetare driver utvecklingen på djursjukhuset på ett enkelt och okomplicerat sätt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen och har nära till centrum med tunnelbanestation och vi har Nacka reservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Vill du bli en del av vårt team?
Ansök genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med provanställning. Sista ansökningsdatum är 5 juni och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta chefsveterinär och specialist i kardiologi Anna Rave Vestberg, anna.rave.vestberg@anicura.se, tel 076-677 84 36.

Välkommen med din ansökan här!

Arbetsgivare

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Anna Rave Vestberg
Epost: anna.rave.vestberg@anicura.se
Telefon: 076-677 84 36
  Share: